caleb59 1 635 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Halo, halo a te application error to co? A kliknij pan w to i zobacz.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia A dobra bo sie zakrecilem, tak masz racje to days gone 1
caleb59 1 635 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Czyli gówno naprawili. Dzięki. Do tej pory jako workaround działało ustawienie trybu admina dla .exe gry.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia W grze nie ma zadnych zmian i jest to ten sam build gry wiec bugi pozostaly.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Ja nawet wizualnych nie widzę. Dla userów PC żadna rewelacja. 12 godzin temu, voltq napisał(a): Bez sensu remaster podobnie jak horizon 1 , mogli by odmrozić projekt days gone 2 Bez sensu dla PCtowców, bo ci dostali już "swoją wypasioną" wersję za pierwszym podejściem. To remaster dla konsolowców. Dla PC to jest tylko odprysk tego, przy okazji, czyli wielkie nic (i stąd free).
Crew 900 1 000 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Kurna. Aktualizacja, że trza całą grę ściągać...
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia A nie zauważysz grama różnicy do tego.
Crew 900 1 000 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Ostatnio grałem w to 7 marca 2024 Na razie aktualizacja zatrzymana.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Nazywanie tego wydania remasterem to abominacja. 1 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Nazywanie tego wydania remasterem to abominacja. Dlatego na PC nie nazywa sie to Remaster, tylko na konsoli Ile mozna w kolko powtarzac, ze to remaster na konsole, a nie na pc ?? i to tam sa najwieksze zmiany. 1
Kakarotto 731 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia "Dodatek" do gry, który za dużo nie zmienia, ale za to kosztuje 50 zł...
Gordek 18 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 50 zł to kosztują te wszystkie nowe tryby, a remaster niby jest za free. Jedyna zauważalna zmiana na PC, to ciemniejsza noc i dodanie multum achievementów, co wkurza ludzi mających wcześniej 100% zrobione.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Na PC nie ma żadnego remastera, remaster jest na PS5 i tak też się nazywa. Wersja na PC to nadal ta sama wersja bez dopisku remaster, a te symboliczne ulepszenia można sobie pominąć
caleb59 1 635 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Jeszcze to komiczne sypanie się gry przy wyłączaniu i za to dopłacać 50zł?
Phoenix. 4 731 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 50zl kosztuje DLC wiec cos za co płacisz i dostajesz konkretna zawartość wiec nie wiem jaki masz z tym problem skoro to jest opcjonalne ? 1
bbandi 452 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Dobra ściągam, rozumiem że jak mam podstawową wersję na steam to dostane upgrade + DLC za free? Edytowane 27 Kwietnia przez bbandi
Phoenix. 4 731 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia DLC jest płatne Szkoda, ze to 30fps ale PROsioak renderuje pow 4k w trybie 30FPS, niezle.
Szark 5 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Kupiłem update na ps5 licząc na ten tryb hordy bo jednak wybijanie masy świrusów było przyjemne na kampanii. Grało się super aż nagle w trybie horde assault zaczęli pojawiać mi się snajperzy... odpuściłem i gra poleciała z dysku. Chociaż platynka wpadła po imporcie zapisu 1
bbandi 452 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Coś tam poprawili oświetlenie ale to nie rzuca się w oczy od razu, trzeba pograć, dźwięk skopany. Edytowane 27 Kwietnia przez bbandi 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Dlatego dobrze, że poszli po rozum do głowy i na PC nie nazywa się to remaster 1
Rekomendowane odpowiedzi