Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jest jakiś fix na to żeby przycisk "B" na padzie od XBOX Series działał poprawnie i można było dolewać paliwa do baku oraz benzyny do agregatów? Coś skopali w aktualizacji i teraz nie da się przez to grać na padzie. Po naciśnięciu przycisku "B" postać tylko kuca a przytrzymanie go nic nie pomaga. Ewentualnie jest jakiś mod na to? Ktoś coś 🤔

Edytowane przez azgan
Opublikowano (edytowane)

Ograłem to na PS4 Pro z miejscami w marnej płynności, mam też na PC.  Nie powstanie już kontynuacja, więc jakoś nie mam ochoty sprawdzić jak to działa na kompie :|

Edytowane przez PaVLo
  • azgan zmienił(a) tytuł na Days Gone Remastered- PS5, PC
  • azgan zmienił(a) tytuł na Days Gone Remastered - PS5, PC
Opublikowano

Oni mają chyba graczy za idiotów :woot:, robiąc takie numery, zamiast pociągnąć tą świetną historię dalej. Jeśli ogłoszą kiedyś kontynuację, to mam zamiar ograć jeszcze raz jedynkę, ale już na PC (ograna kiedyś na PS4).

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Zawsze znajdą się osoby, które w coś nie grały, choć akurat DG jest tytułem raczej z tych głośnych. Co nie zmienia faktu, że remasterowanie 6-letniej gry brzmi co najmniej niepoważnie. Jasne, co kto lubi, chyba jednak każdy wolałby info o pracach nad kolejną częścią, a nie podbijaniu teksturek w pierwszej.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Będzie wyglądać jeszcze lepiej.

Głównie na PS5/PRO wersja na PC dostała już wcześniej Upgrade graficzny i konsole dopasują się teraz bardziej do tego z czego korzysta już od dawna port na komputer. Silnik bez zmian nawet przesiadki na UE5 nie będzie tylko zostaje 

png-clipart-unreal-engine-logo-unreal-en

Edytowane przez azgan
Opublikowano (edytowane)

Sony Interactive Entertainment LLC, siedziba San Mateo, Kalifornia..., nie wiem co jest nie tak z tym stanem, Diddy pewnie by wiedział ;) Dawajcie ten jakże potrzebny remaster 6-letniej gierki, olejcie robienie drugiej części, bo nie ma szans, żeby ten remaster się dobrze sprzedał, szczególnie, że będzie w "pełnej" cenie, i wpakujcie następne 400 baniek w jakiegoś Concorda 2.

Edytowane przez Ryszawy
  • Haha 1