Resident Evil 4 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SuLac0 · Opublikowano
juz sa konkurencyjne. wiekszosc adwersarzy zachowuje sie tak, jakby wyszla "wczoraj" spod kamienia i odkryla, ze mamy chinskie auta na rynku. i potem mamy, wszedzie ta sama, prymitywna narracje a fakty sa, jakie sa... chinczyki nie sa idealne, nie wszysktie modele sa udane, ale stwierdzanie, ze kazdy chinczyk jest taki sam i skonczy tak samo, swiadczy tylko o kompletnym braku znajomosci tematu, operowaniu na stereotypach i o ograniczonym pojmowaniu zmian w autmotive, jakie maja miejsce. -
Przez galakty · Opublikowano
Nie mówiąc o linczu innych ludzi którzy chcą kupić produkty, a nie bawić w skup złomu Powinny być automaty i tyle. Żadne oddawanie przy kasie. Co dalej? Utylizacja sprzętu elektronicznego w kasie Biedronki? -
Nawet ładując w domu to by mi ledwo zasięgu starczyło w LR, nie mówiąc o SR. Myślałem że Tesla LR spokojnie wciągnie nosem i zostanie zapas, a tu 17%. Sytuacja jak na S7 i leżysz. A doładować się mogę jedynie pod sklepem kilometr dalej, średni interes. Chyba że kabel przez okno I nie wiem jak ABRP liczy zasięg, przy obecnych temperaturach czy według producenta? Bo jak nie bierze pod uwagę obecnych mrozów to jeszcze ciekawiej wyjdzie. -
Niewiele się dzieje to i temat schodzi na bok. Baaaardzo powoli wydają aktualizacje niestety, ale po ostatniej jestem pozytywnie nastawiony gdzie przy 0.3 chciałem wyrzucić z dysku. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Z maksymalnymi dozwolonymi w zależności od tego czy warunki na drodze pozwolą z takim prędkościami jechać. Trasa zawsze jest liczona według maksymalnych dozwolonych prędkości tak samo jak na Google Maps. I ja to rozumiem. Bez możliwości ładowania w domu też bym nie poszedł w EV.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi