ODIN85 3 964 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Może shadery się ladowały w tle. 3 godziny temu, maras2574 napisał(a): Druga wersja też kijowo chodzi Dobrze chodzi dopiero jak przełączę na 100 Hz, na 144 takie szopki Na chwilę wjechało 100 fps, potem znowu spadek Nie wiem o co chodzi, ale jedna i druga nagle zaczęły dobrze chodzić, czary Tutaj ori
azgan 1 264 Opublikowano 6 Lutego Autor Opublikowano 6 Lutego 8 godzin temu, maras2574 napisał(a): Druga wersja też kijowo chodzi Dobrze chodzi dopiero jak przełączę na 100 Hz, na 144 takie szopki Na chwilę wjechało 100 fps, potem znowu spadek Nie wiem o co chodzi, ale jedna i druga nagle zaczęły dobrze chodzić, czary Tutaj ori Może to przez jakieś aktualizacje Win11 🤔? https://ithardware.pl/aktualnosci/nvidia_aktualizacje_windows_11_gaming-48453.html
maras2574 1 052 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Może shadery się ladowały w tle. Też o tym pomyślałem
musichunter1x 1 469 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Capcom raczej usunie ten nowy DRM, bo próbował zrobić to w starszych grach parę lat temu, sle wycofał się po oburzeniu graczy... Więc wystawiajcie negatywy do czasu aż cofną aktualizuję lub dodadzą wersję "beta".
Necronom 479 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Ładnie, premierowe wydanie. To było jeszcze to, które nie miało patcha i gra wyglądała okrutnie 🙂
Misticzx 27 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Ta stara wersja Ashley z Resident Evil 4 (produkcja 2005) musiała być nieźle nielubiana przez wielu fanów gry, skoro nawet takie parodie tworzono na jej temat. Dobrze że twórcy Remake wzięli to pod uwagę i zrobili prawie całkiem inną Ashley. Zresztą inne postacie też ulepszyli i zrobili o wiele bardziej inteligentne w porównaniu z tymi, które były w starym RE4. Edytowane 10 Lutego przez Misticzx
tgolik 639 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego @lukadd 10 rozdział super. Zacząłem jedenasty. W sumie RE: Village też rozkręcił się na dobre w drugiej połowie gry. 1
Crew 900 1 156 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Hew dziwne. Wydali to gówno zabezpieczenie ruskie i żadnego stanowiska z ich strony a RE 9 widnieje dalej, że ma Denuvo... Tu nie ma logiki
Misticzx 27 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego 5 godzin temu, tgolik napisał(a): 10 rozdział super. Zacząłem jedenasty. W sumie RE: Village też rozkręcił się na dobre w drugiej połowie gry. Jednak wioska miała swój niepowtarzalny klimat. Później trochę tęskniłem że wioska się skończyła. Ogólnie gra ma bardzo urozmaicone lokacje, więc nie sposób się nudzić. Tym bardziej z takimi bohaterami. Szkoda że aż tyle rozdziałów było bez Ashley.
musichunter1x 1 469 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) 20 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Hew dziwne. Wydali to gówno zabezpieczenie ruskie i żadnego stanowiska z ich strony a RE 9 widnieje dalej, że ma Denuvo... Tu nie ma logiki Logika jest bardzo prosta, nowe zabezpieczenie jest dużo tańsze. Ta sama historia była lata temu z innymi grami od nich. Społeczność zrobiła aferę to usunęli,podobnie może być z RE4R. I tak był to bezsensowny zabieg, ponieważ grę dawno temu złamano, więc powinni całkowicie pozbyć się zabezpieczeń. Edytowane 23 Lutego przez musichunter1x
Crew 900 1 156 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 1 godzinę temu, musichunter1x napisał(a): Logika jest bardzo prosta, nowe zabezpieczenie jest dużo tańsze. Ta sama historia była lata temu z innymi grami od nich. Społeczność zrobiła aferę to usunęli,podobnie może być z RE4R. I tak był to bezsensowny zabieg, ponieważ grę dawno temu złamano, więc powinni całkowicie pozbyć się zabezpieczeń. No właśnie dlatego napisałem, że zero logiki w tym.
Necronom 479 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego No widzisz. Capcom ma takie podejście upierdliwe dla normalnych(legalnych) użytkowników, a ludzie i tak nie mogą wysiedzieć i polecą po nową część albo już wzięli w preorderze. Ale jak sami się nie szanują to cóż.
samsung70 221 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu enigma to jest jakaś alternatywa dla DENUVO?
Crew 900 1 156 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 44 minuty temu, samsung70 napisał(a): enigma to jest jakaś alternatywa dla DENUVO? tanszy syf.
Rekomendowane odpowiedzi