Star Wars: Outlaws
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
od kiedy te karty dzieli 30% ? chyba moj 5080 Expert dostal darmowego kopa w takim badz razie -
Przez bergercs · Opublikowano
Potrzebowalem garnek ("zepsulem" jeden) i mialem kupić to, ale jako, że od wielu lat slużą mi Tefale to jeszcze te się zalapaly. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Prezydent podpisał ustawę prawko od 17 lat A były marszałek jak sprawa trochę przycichłą dostał nową fuchę na państwowym stołku https://gazetalubuska.pl/byly-marszalek-lubuski-marcin-jablonski-ma-nowa-prace-zostal-wlasnie-panem-kierownikiem/ar/c1p2-28215225 chodzi o to -
Przez bleidd · Opublikowano
Przez wzgląd na ceny RAM-u obecnie wymiana AM4 na AM5 nie jest za bardzo opłacalna. Co prawda za cenę sprzedaży 5700/5800X3D można mieć 7800X3D ale pozostaje kwestia RAM-u, za płytę B650 też trzeba trochę dać chyba, że nie zależy ci na dźwiękówce (może być najtansze ALC897 i nie potrzebujesz 3,4 slotów M.2, nie potrzebujesz WiFI czy BT). Ja jakbym nie szedł w 9800X3D a w 7800X3D i B650 to zmiana by mnie wyszła 200 zł ale zdecydowałem się na 9800X3D żeby mieć spokój na najbliższe 4-5 lat z modernizacjami. No i RAM kupiłem ostatnim rzutem na taśmę za 490 zł, dzień później już były po 700-800 zł a teraz to już w ogóle. 5700X3D wciąż daje radę i w grach jest szybszy/taki sam jak cokolwiek od AMD nie-X3D. 9700X wypada w grach podobnie jak 5800X3D więc 5700X3D będzie przegrywał o raptem parę %.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi