Godlike 180 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): System Video. To ja u siebie w System Video na 4070Ti to mogę tylko sobie wentylatorami posterować albo włączyć to podkręcanie GPU przez eJaJ.
DITMD 188 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada (edytowane) @Roman_PCMRNa launcher Ubisoftu Edytowane 25 Listopada przez DITMD
ODIN85 642 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 6 godzin temu, Godlike napisał(a): To ja u siebie w System Video na 4070Ti to mogę tylko sobie wentylatorami posterować albo włączyć to podkręcanie GPU przez eJaJ. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-app-beta-update-g-sync-controls-rtx-hdr-multi-monitor/
azgan 835 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada https://www.ppe.pl/news/357921/microsoft-ostrzega-przed-aktualizacja-ktora-moze-zrujnowac-wasze-ulubione-gry.html 1 1
lamparcicho 459 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Ostrzegają przed swoich partactwem? Miło z ich strony
ODIN85 642 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada W ramach przeprosin kupią Ubi i dadzą do Gamę Passa 3
Zas 69 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada Naprawdę mnie ciekawi, jak będzie w lutym z nigurajem...
DITMD 188 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada Ubisoft stał się obecnie chłopcem do bicia, można im przypisać dosłownie wszystko, a jako źródło wystarczy podać "insider". Kliknięcia i wyświetlenia są, a prawdziwości informacji i tak nikt nie zweryfikuje, bo kogo to obchodzi 1 2
ODIN85 642 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 9 godzin temu, Zas napisał(a): Naprawdę mnie ciekawi, jak będzie w lutym z nigurajem... Zamiast 7mln będzie max 4. To pewnie i tak wystarczy dla zarobku i za dwa lata kolejna część
Lypton 101 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Widzę newsa, patrzę źródło - Fandom Pulse - zlewam newsa. 1
Godlike 180 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) https://www.gry-online.pl/newsroom/spraw-sobie-prezent-pod-choinke-biorac-udzial-w-konkurs-star-wars/z22b8ae Konkursik Edytowane 29 Listopada przez Godlike 2
PaVLo 401 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Wystarczy poczytać regulamin, a zwłaszcza punkt "PRZENIESIENIE PRAW AUTORSKICH", i od razu widać, że to zbieranie dobrych pomysłów, aby na tym nieźle zarobić.
Godlike 180 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) No w końcu jakoś trzeba szkolić tych stażystów, gorzej jak wygra pomysl na tęczowa planetę która będzie zamieszkać rasa LGBTQQIP2SAA Edytowane 29 Listopada przez Godlike
Kadajo 941 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Bioware/Ubisoft jakoś na swoja reputacje zapracowała i tez kiedyś zrobili "pierwsza grę", wiec to ich nie tłumaczy w żaden sposób. To tak jakby nagle Laborgini wypościło na rynek jakiegoś złom i się tłumaczyło ze to nowi pracownicy go zaprojektowali i dlatego jest jak jest. 2
Godlike 180 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Nowa S klasę zaprojektował nowy młody człowiek i kurteczka się nią jarał jak wtyczka od 4090, więc da się? Da się tylko trzeba chcieć, a w Ubi to zamiast myśleć o zrobieniu porządnej gry to myślą o pracy zdalnej
Ryszawy 37 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Khmm..., khmm..., nowa reklama Jaguara ... Harley-Davidson też niedawno próbował trafić do "modern audience". Zaraz się okaże, że Lamborgini zakrzyknie, potrzymajcie mi piwo...
Kadajo 941 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Oni wszyscy są realnym przykładem ze kasa robi wodę/siano z mózgu 1
azgan 835 Opublikowano 30 Listopada Opublikowano 30 Listopada (edytowane) W dniu 25.11.2024 o 05:34, ODIN85 napisał(a): Akurat fabuła jest jedną z lepszych w grach Ubi, dialogów idzie słuchać a zakończenie nawet daje do myślenia i zupełnie zmienia odbiór całej gry. W dniu 25.11.2024 o 05:58, PaVLo napisał(a): W takie gry nie gram dla fabuły, tylko eksploracji i zadań pobocznych. Fabułę pcham tylko, bo często z nią związane są niezbędne rzeczy w ekwipunku czy dostęp do innych terenów. W dniu 25.11.2024 o 10:39, ODIN85 napisał(a): W porównaniu do ostatnich Asasinów to jest niebo a ziemia. No i jak się nie jest fanem SW do których to skierowana jest ta gra to faktycznie może być meh meh bo się nie doceni puszczania oczka w misjach i fabule. W dniu 25.11.2024 o 11:37, PaVLo napisał(a): Dlatego unikam Win11, dopóki sprzęt i programy wspierają Win10. A dzisiaj powrót do Gwiezdnych Wojen Rzeczywiście poprawili ten tytuł i jestem zaskoczony bo całkiem nieźle się w to teraz gra i jest tak jak pisaliście. No i gitara ogram Outlaws bo S.T.A.L.K.E.R 2 to jest póki co masakra a później Indiana Jones and the Great Circle 😁. Wygląda i działa dobrze, gram w tym oszukanym 4K* (balans) z DLSS 3.8.10 + FG i RT na wysokie. Edytowane 30 Listopada przez azgan 2 1 1
JeanPepin 92 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia Pograłem pierwszy raz po patchu tak z godzinkę półtora, bo myslalem czy dlc nie kupic, no i jeszcze pomysle, przed patchem 0 crashy do pulpitu, po patchu dwa 4
PaVLo 401 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia A ja na odwrót, mogę łoić 4-5h i zero problemów. Pewnie za duże oc lub uV 😀
Zas 69 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia Ale to AI naprawdę poprawili, broń można targać przez cała misję, skradanie ma sens (misja nie kończy się po wykryciu, można się ponownie schować, pościg ustaje w sensownym czasie)? Są plany dodania jakiejś broni obuchowej, czy dalej będziemy ogłuszać gołą ręką przez ka-ka-kask?
Rekomendowane odpowiedzi