Xbox Series X|S - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klima · Opublikowano
Dla mnie najlepszym wyznacznikiem testów opon są testy ADAC. Zawsze konfrontacja wyników testów z własnymi doświadczeniami pokrywała się w 100% -
Przez sideband · Opublikowano
To co NV sprawdziła i poprawiła to masz nawet ograniczony rozmiar kawałków do konkretnych gier Nie zawsze optymalnie jest by był dostęp w całości do VRAM Tak samo znajdziesz ustawienia bufora przesyłania danych między CPU a GPU w profilach(rozmiar kawałków) i tez nie ma jednego optymalnego rozmiaru i w zależności od gry są inne ustawienia. RB potrafi źle działać ze stricte danej platformie dlatego nawet na profilach jest wpis o wyłączeniu RB tylko dla Intela. Poza tym jak ktoś jest na limicie VRAM to niech lepiej daruje sobie RB może więcej stracić niż zyskać. -
Przez Slayer · Opublikowano
Przeszedłem DLC serca z kamienia, świetne to było przerosło moje oczekiwania. Teraz śmiga krew i wino, no i mam trochę dziwny problem techniczny. Jak jestem na podwórku corvo bianco to mam mało fps w sensie na poziomie 60-70, podczas kiedy praktycznie wszedzie indziej mam ok 140. Tylko w tej lokacji takie cyrki, mieliscie tak moze? Gram z RTX ON, Hairworks Off, FG on, DLSS Quality. -
Przez LYCONE · Opublikowano
Zen jest jak Revolut, ale IMO lepszy, bo prócz cashbacku za zakupy dostajesz też dodatkowe 2 lata gwarancji na elektronikę (w formie polisy, ale zawsze coś), kursy walut podobne, dodatkowo wpadają kamienie (tokeny) rabatowe. Przykładowo wylosuje Ci się kamień Samsung 15%. Kupujesz telefon za 5k i odrazu 15% wraca na konto. Zaoszczędziłem tak już kopę kasy. Tylko w ciągu ostatnich 12 msc tyle jestem do przodu płacąc Zen, zamiast kartą debetową swojego banku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi