Skocz do zawartości

The Elder Scrolls IV Oblivion Remastered

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Teraz, skunRace napisał(a):

Jeszcze się okaże, że mimo, że gra jest w abonamencie to na Steam wyprzedzi tak "świetnie" sprzedającego się AC Shadows jak to niektórzy próbują przedstawiać :E

No właśnie czekam, jak dogoni czarnego samuraja to normalnie skisnę :D 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Haha 2
  • Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

No właśnie czekam, jak dogoni czarnego samuraja to normalnie skisnę :D 

Będzie więcej osób grało w Obliviona niż w te abominacje gier RPG jakimi są Avoved, AC: Shadows, SW: Outlaws i Veilguard. :) Ja mam w domu 4 edycje, 2 pudełkowe na steam i GOG. :E 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Jaka ekscytacja remasterem :E 

A potem się dziwicie że tak wygląda gejming dziś - remastery i Multiplayery z mikrotransakcjami :) 

Lepiej jak wygląda tak niż tak jak Veilguard. 😏

Myślę, że wiesz jak popularną marką jest Elder Scrolls. Wystarczy spojrzeć na statsy Skyrima na Steamie. Dodatkowo gra dostępna w GP, więc do wzięcia za grosze i już teraz, bez czekania. Ekscytacja? Czy ja wiem, wątek ma 7 stron na razie. Przed jej premierą ruch był niewielki.

Edytowane przez Vulc
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Ja przeszedłem raz, oczywiście pirata krótko przed Skyrimem, grałem Conanem Barbarzyńcą. :E  

I którą uważasz za lepszą - Skyrima czy Obliviona? Wiadomo że mechanikami Skyrim bił starego Obliviona na łeb na szyję, ale fabuła, questy poboczne czy eksploracja - dla mnie Oblivion był w tym lepszy. 

haha w takim tempie za godzinę samuraj wraca do afryki hahaha

image.png.5d309461a2dcad2e86e6d1f727210780.png

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

I którą uważasz za lepszą - Skyrima czy Obliviona? Wiadomo że mchanikami Skyrim bił starego Obliviona na łeb na szyję, ale fabuła, questy poboczne czy eksploracja - dla mnie Oblivion był w tym lepszy. 

Teraz już nie pamiętam wiesz kiedy to było, prawie 16 lat temu, ale Oblivion miał fajne questy, ale Skyrim fakt lepsze mechaniki.

Opublikowano
Teraz, Stjepan napisał(a):

Teraz już nie pamiętam wiesz kiedy to było, prawie 16 lat temu, ale Oblivion miał fajne questy, ale Skyrim fakt lepsze mechaniki.

Najbardziej zapamiętałem quest elfa, dla którego przemierzałeś całą krainę i szukałeś elfickich ruin. Te ruiny miały mega dobry klimat, a muza była cudowna. 

Opublikowano
Godzinę temu, tuhmunud napisał(a):

Ah muzyka z menu... :red:

Zawsze mi się Deadfire z ta muzyka kojarzył ;)

6 minut temu, zozolek napisał(a):

ale wyobraźcie sobie jaki będzie hype na eldery 6  :E

Mam nadzieję, że doczekamy sie takich "Rimejko-Remasterów" Skyrima i  F: Nev Vegas to też by był mega hype.

2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

I którą uważasz za lepszą - Skyrima czy Obliviona? Wiadomo że mechanikami Skyrim bił starego Obliviona na łeb na szyję, ale fabuła, questy poboczne czy eksploracja - dla mnie Oblivion był w tym lepszy. 

haha w takim tempie za godzinę samuraj wraca do afryki hahaha

image.png.5d309461a2dcad2e86e6d1f727210780.png

Dobrze słyszeć, bo Skyrima przeszedłem od deski do deski i fabularnie bieda, za to Obliviona grałem tyle co nic.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Niby pokazywali ze bedzie wersja fizyczna na konsole , ale ktos cos wie wiecej kiedy bedzie wersja fizyczna na ps5 do kupienia? 

Sa polskie napisy na konsoli :D <3

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

@Stjepan Elder Scrolls 6 zmiecie z powierzchni te wszystkie gówna pokroju veilguard, avoved czy projekt blm aka ac shadows. 

Oblivion pięknie startuje, nie ma co. 

Mody będą i tak pytanie tylko kiedy i jak bardzo zaawansowane. 

Pod warunkiem że sam nie będzie zbyt woke :lol2: Plus może być to samo co ze Starfieldem, TES6 w porównaniu z tym co wyjdzie wcześniej może być przestarzały, i na nikim wrażenia nie będzie robił, a wręcz przeciwnie.

Edytowane przez DITMD
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@Stjepan Elder Scrolls 6 zmiecie z powierzchni te wszystkie gówna pokroju veilguard, avoved czy projekt blm aka ac shadows. 

Oblivion pięknie startuje, nie ma co. 

Mody będą i tak pytanie tylko kiedy i jak bardzo zaawansowane. 

Jak będzie taki zarąbisty jak Starfield na premiere plus co krok ekrany ładowania a do tego będzie mial te najpiękniejsze skały to możesz juz zacząć zamiatać bo na premierę nie będzie co zamieść :E

Edytowane przez Godlike