Skocz do zawartości

The Elder Scrolls IV Oblivion Remastered

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, DITMD napisał(a):

Głównie to pewnie przez nostalgię, plus gra dobrze się prezentuje :thumbup:

Widziałeś w prezentacji jakiś element kontrowersyjny, wzięty totalnie z dupy - typu czarny samuraj, indiański astronauta albo Bella Ramsey jako Bella z Pięknej i Bestii? Ja nie. 

Koncentrowali się na grze, nie pierdołach. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale przynajmniej z infografiki na gamesplanet, te dodatkowe questy służą zdobyciu szeregu zbroi i broni... Mam wątpliwości czy będą w stanie zaskoczyć fabularnie

m1.jpg.8e1f05b3a469675ead4d8594c5b0c6a0.jpg

Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Widziałeś w prezentacji jakiś element kontrowersyjny, wzięty totalnie z dupy - typu czarny samuraj, indiański astronauta albo Bella Ramsey jako Bella z Pięknej i Bestii? Ja nie. 

Koncentrowali się na grze, nie pierdołach. 

A jak coś takiego przemycili to co?

Opublikowano
5 minut temu, Blacktiger napisał(a):

jest jakiś update dla posiadaczy starej wersji czy serio tak się ludki rzuciły

Nie ma tutaj żadnej tajemnicy, to seria z ogromnym fanbase, gdzie nostalgia działa mocno. Przede wszystkim robi robotę fakt, że gra pozbawiona jest generalnie elementów "kontrowersyjnych". Czysta zabawa bez zawracania dupy jakimś przesłaniem.

Opublikowano

Oczywiście, że nostalgia ma duże znaczenie, ale widocznie czegoś takiego brakuje graczom.

Właśnie wyszedłem z kanałów, jedynie do czego mogę się na razie przyczepić to animacje, w trakcie blokowania przeciwnicy przenikają przez tarcze, dziwnie to wygląda.

Lepiej mi się gra w FPP. Nie mogę patrzeć na "pływanie" postaci po terenie. 

Po tych kilkunastu minutach mogę powiedzieć, że ta gra w obecnych czasach nie ma się czego wstydzić. Wiele gier gorszych lub podobnych poziomem wyszło w ostatnich latach. 

A to ma przecież prawie 20 lat.

Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Chcesz znowu wylecieć z banem? Wracaj do swojego samuraja z somalii. 

Aha czyli Ty i reszta możecie robić burdel w temacie co mi się podoba a ja w tym co Wam już nie?:boink:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Dla mnie ta cała seria to gówno. Bo tak:E

Niepotrzebnie w takim razie się tutaj produkujesz. Dla mnie gównem i ścierwem kompletnym jest ac shadows :D dlatego nawet nie zaglądam do wątku o tym nędznym wymiocie :D 

BTW, może przejedź się na granicę z Białorusią i weź sobie do domu jednego murzynka. Może uda Ci się go wyszkolić na samuraja HAHAHA.

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 2
Opublikowano

Gra bez większej akcji promocyjnej, gdzie ludzie od supportu się dowiadywali kiedy wyjdzie, a zaraz pęknie 100k. Beka. 🤭 Tak, to dużo mówi o dzisiejszej branży i o tym czego ludzie chcą. A czego nie chcą.

• Like 2
Opublikowano

Czapki z głów, weekendowy rekord Veilguarda przebity w niecałe 3h po premierze...

image.thumb.png.6694517259ec5847c112ebd9c8578083.png

image.thumb.png.d276f0f1961242b0bc51f69dd506636e.png

1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Aha czyli Ty i reszta możecie robić burdel w temacie co mi się podoba a ja w tym co Wam już nie?:boink:

Bo rzeczy trzeba nazywać po imieniu. Jak coś jest gównem, nie będę tego nazywał ciastem czekoladowym. 

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a):

Niepotrzebnie w takim razie się tutaj produkujesz. Dla mnie gównem i ścierwem kompletnym jest ac shadows :D dlatego nawet nie zaglądam do wątku o tym nędznym wymiocie :D 

Tu się robi odwrotnie:hihot:

Żeby nie było to jutro cały dzień na Twitchu będę oglądał.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
1 minutę temu, Vulc napisał(a):

Gra bez większej akcji promocyjnej, gdzie ludzie od supportu się dowiadywali kiedy wyjdzie, a zaraz pęknie 100k. Beka. 🤭 Tak, to dużo mówi o dzisiejszej branży i o tym czego ludzie chcą. A czego nie chcą.

bez kitu ja się się teraz dowiedziałem że to wyszło bo na twitchu ludki grają :D zaraz kupuję :P

• Like 2
  • Upvote 1