Wybieramy opony (letnie, zimowe czy też wielosezon)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
A jak udowodnisz że kupujący popsuł? Tu jest największy problem. -
Przez Kadajo · Opublikowano
A daj spokój, ja nie wiem jak ludzie przechodzą nad tym do porządku dziennego... traktują nas jak gówno a my mamy im jeszcze za to płacić. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@galakty tak uczciwie. Ty widziałeś żebym ja gdzieś narzekał na 5090? Też nikt mnie nie zmuszał do zakupu. Chciałem to sobie kupiłem. Zresztą mam kilka kart i nie są to same 5090tki chociaż wszystkie od nVidia Karty są jakie są i trzeba być poprostu świadomym z czym masz do czynienia. Ja nie zamierzam tracić czasu na narzekanie albo dręczenie się rzeczami na które nie mam wpływu. A co do samej opłacalności to dosłownie kilka dni temu pisałem w wątku związanym z wymianą 4070 12gb że uważam że na dziś dzień najlepszym wyborem pod gry jeżeli składasz kompa jest imho 5070 Ti, która zresztą też mam. Na temat kart AMD się nie wypowiadam bo ostatnią kartą jaką miałem był chyba HD7850 bardzo dawno temu 😀 @tomcug dzięki, wszystko w temacie. Nic dziwnego w takim razie że tak się skończyło. Sam sprawdzałem jak to jest z tym wycieraniem się pinow i ewentualnym luzem i tak jak pisałem tutaj kiedyś - na OEM'owym 12v-2x6 od Asusa po nastu razach przekraczał już 10A na 2 pinach. Testowane na 5090 Astral + miernik cęgowy. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Jakby do Ciebie przyszła miss na rozmowę o pracę i powiedziała, że nie chce żebyś był jej szefem tylko chłopakiem to co byś zrobił? Dosłownie tak było. Ona udawała święto yebliwa i poznała Charliego na rozmowie o pracę i później pracowała w turn point usa, a to co robiła wcześniej nie jest takie od razu widoczne. Ale warto pooglądać co o niej znaleźli bo jest ciekawie. To jak przeżywała żałobę też nie jest normalne. -
Przez duniek · Opublikowano
nie ma znaczenia czy jestes czy nie, kupuje cos od ciebie i mam prawo do reklamacji - mozesz odrzucic ale musisz podac jakis SENSOWNY powód a nie ze nie bo nie , inaczej pewnie allegro by cie obciazylo (chociaz o sensownosci tego powodu i tak decyduje allegro) z olx jedyny plus taki ze po tych 24 czy 48h jak kasa spłynie to juz gosc nic nie moze zrobic zza klawiatury, co najwyzej moze isc na policje lub do sądu, pewnie by wygrał nawet z tym ze mało komu sie chce tak bawic
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi