Co się dziś zepsuło w Twoim aucie?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Może lodówki z AI będą wyświetlać reklamy Były. Jak w każdej grzej RPG. Na Death March nie wystarczyło mashowac. Każdy wiwdzminski ubiór miał swój build. Dlatego nawet w którymś dodatku dodali “szafę” jak z Diablo III do zmiany całego EQ jednym przyciskiem. Do tego modyfikacje mieczy. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Dokładnie. Łopatki łopatkami, ale więcej frajdy daje manual ze sprzęgłem Ja sprzedając G27, zostawiłem sobie drążek zmiany biegów -
Przez Áltair · Opublikowano
A jak się regenerujesz, jak biegasz codziennie? -
Przez Marcusfff · Opublikowano
Pierwsze przejście zajęło mi 38h i 147 śmierci. Przytrzymał mnie trzeci akt, gdzie przebudowałem czarkę i średnio wydajny wyszedł ten build. Teraz przez 6h skończyłem akt 2 na cruelu i do tej pory 6 zgonów -
Przez ryba · Opublikowano
O kobietach „Kobiety nie mogą być inteligentne - dba o to mechanizm Ewolucji Naturalnej. Inteligentna istota nie wytrzymałaby przebywania dłużej niż godzinę dziennie z paplającym dzieckiem! Dlatego właśnie (i nie tylko dlatego) mężczyźni nie lubią wiązać się z kobietami inteligentnymi: instynktownie chcą, by ich dzieci miały dobrą opiekę”. „Chciałbym odebrać prawo wyborcze wielu osobom, nie tylko kobietom”. „Przeciętna kobieta nie interesuje się polityką. Chodzi o to, by głosowali tylko ci, co się znają na polityce” „Kobieta przesiąka poglądami człowieka, z którym sypia. Ostatecznie (Natura czy Bóg – nie będziemy się spierać) nie po to tak skonstruował mężczyzn, by setki tysięcy plemników się marnowały; wnikają one w ciało kobiety i przerabiają ją na obraz i podobieństwo mężczyzny, do którego ona należy”. Widocznie gorzej mu idzie, niz kobieta
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi