Petru23 249 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Gałkę lewarka biegów, bo stara na wyżłobieniu zrobiła się ostra. Udało się trafić SKV niewiele drożej niż dyskusyjnego no name chińczyka, który zawsze ma za krótki gwint. Tu na zdjęciach widać, że zrobiona jest lepiej i z lepszych materiałów. I może większa szansa, że będzie pasować tip top oby. ESEN SKV 63SKV061. Nie chamska z wyglądu, jak ori można powiedzieć. M Taka znaczy się, z monetami 57zl wyszło, "chińczyki" ok 40zl. A taka jest aktualnie (zdjęcie z netu). W mojej to wyżłobienie ma tak ostre krawędzie, że aż palce rani. Ktoś skubał z nerwów chyba Edytowane 1 Grudnia 2024 przez Petru23
GordonLameman 8 423 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Chlapacze z Aliexpress. Dziś zamontowałem, jeszcze nie odpadły
marko 713 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Ściereczki do przedniej szyby. Ostatnio się obciąłem, że o brudnej szybie dowiaduję się jak muszę wieczorem dokądś jechać. . Więc nie ma czasu na zabawy ze szmatką i płynem do szyb. Przy świetle dziennym nie widać tak tego brudu/tłuszczu na szybie Edytowane 1 Grudnia 2024 przez marko
GordonLameman 8 423 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Szczotka do odsnieżania + skrobak do szyb + odmrażacz (Murska + ADBL) W Skodzie były fajnie pochowane, teraz trzeba mieć osobno PRzyda się na wypad w górach, bo na co dzień to jednak garaż.
Petru23 249 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) W dniu 1.12.2024 o 21:14, Petru23 napisał(a): Gałkę lewarka biegów, bo stara na wyżłobieniu zrobiła się ostra. Udało się trafić SKV niewiele drożej niż dyskusyjnego no name chińczyka, który zawsze ma za krótki gwint. Tu na zdjęciach widać, że zrobiona jest lepiej i z lepszych materiałów. I może większa szansa, że będzie pasować tip top oby. ESEN SKV 63SKV061. Nie chamska z wyglądu, jak ori można powiedzieć. M Taka znaczy się, z monetami 57zl wyszło, "chińczyki" ok 40zl. A taka jest aktualnie (zdjęcie z netu). W mojej to wyżłobienie ma tak ostre krawędzie, że aż palce rani. Ktoś skubał z nerwów chyba I przyszła. Piękna, ciężka gałka. Bardzo dobrze wykonana. Pod kątem jakości - rewelacja. Także polecam Edit Qrcze, teraz mieszek muszę zmienić na szary Edytowane 3 Grudnia 2024 przez Petru23
GordonLameman 8 423 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Petru, Ty nie jeździłeś ostatnio Kugą?!
Katystopej 980 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2024 Ta mazda ma 5 biegów? Ale tam musi być sympatycznie na trasie powyżej 100
serwal4 162 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Nasze G-Punto ma srogo krótkie 5-biegów, więc wszystko powyżej 130km/h męczy... Megane / Fluence ma (może mieć) 6-biegów, ale o ile biegi 1-3 są dość długie, o tyle mam wrażenie, że 5-6 to jakaś pomyłka; Przy Autostradzie+ (150km/h) robi się mało komfortowo (obroty silnika); W E38 za to przy 140-150km/h nawet 4. bieg w sumie (manual) nie męczył, a 5 to było legancko ...
KiloKush 607 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 2 minuty temu, serwal4 napisał(a): Nasze G-Punto ma srogo krótkie 5-biegów, więc wszystko powyżej 130km/h męczy... Megane / Fluence ma (może mieć) 6-biegów, ale o ile biegi 1-3 są dość długie, o tyle mam wrażenie, że 5-6 to jakaś pomyłka; Przy Autostradzie+ (150km/h) robi się mało komfortowo (obroty silnika); W E38 za to przy 140-150km/h nawet 4. bieg w sumie (manual) nie męczył, a 5 to było legancko ... No ale to są jednak inne segmenty zupełnie. W Polo/Ibizie silnik jest tak słabo wygłuszony, że też męczy przy każdej prędkości.
Petru23 249 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) 5 godzin temu, Katystopej napisał(a): Ta mazda ma 5 biegów? Ale tam musi być sympatycznie na trasie powyżej 100 Jeszcze nie jechałem nią szybciej a i to auto do miasta, ma być tanio, sprawnie, i głośno grać z głośników. Za tydzień jadę do stolicy, to Ci odpowiem jak bardzo sympatycznie było Gałka jednak jakoś tam pasuje kolorystycznie, aparat inaczej kolory pokazuje. 13 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Petru, Ty nie jeździłeś ostatnio Kugą?! Prawie 3 lata jeździłem... Ale to już przeszłość. Mazda jest za cmaxa. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Petru23
Arczevski 137 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Moduł do otwierania klapy bagażnika. Może on też odpowiada za inne cyrki z elektroniką
GordonLameman 8 423 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Wycieraczki przód i tył oraz torbę-organizer do bagażnika Edytowane 12 Stycznia przez GordonLameman
SylwesterI. 865 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Ja w Dusterku fabryczne wycieraczki 550mm kierowcy i 500mm pasażera, zmieniłem na 630 i 600 weszły idealnie i więcej widać, do motorka 1.3tce archoil 9200v2 zmiksowany 50/50 z archoil 9100 - różnic w pracy nie stwierdzono, ale mam nadzieję, że się przyda, no i adaptery do felg 21mm Edytowane 12 Stycznia przez SylwesterI.
Krzysiak 1 517 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Olej do skrzyni do 508, nie zakładałem nawet osłony po dzisiejszej wymianie oleju w silniku żeby było mniej roboty, to się jutro albo pojutrze wymieni. edit Jeszcze aku Yuasa AGM 70Ah 760A. W aucie siedzi jeszcze fabryczny (prawie 10 lat) i już niemrawo kręci mimo ładowania. Edytowane 15 Stycznia przez Krzysiak
bergercs 1 395 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Do Pierdka depresator (na 500l z Moje Auto). Ostatnio jeszcze szczotkę do odśnieżania bo nie chciało mi się jechać do drugiego mieszkania, gdzie ze trzy jeszcze leżą A "prawie do auta)" (taki był pierwotny zamysł) - a trafił ostatecznie do przedpokoju: Zapach K2 EVOS Boss - drewienko i perfumy (spryskuje się nimi drewienko) - fajny zapaszek, polecam.
SylwesterI. 865 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Po 2 tygodniach po dolaniu archoil mixu (1.8k km), muszę stwierdzić, że motorek chodzi ciszej i spalanie spadło o 0.6l wg. komputerka pokladowego Edytowane 23 Stycznia przez SylwesterI.
Petru23 249 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia W końcu uchwyt do telefonu, bo do mazdy trudno dobrać jak cholera. Udało się tanio i dobrze. I kolorystycznie pasuje jak dedykowany do Mazdy. I do ThinkPhone również
Wu70 739 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego W oczekiwaniu na sezon detailingowy dosyć tania powłoka
Rekomendowane odpowiedzi