Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Send1N Romulus dobry? Może jak by w nazwie nie miał ALIEN...tylko na przykład, hmm, o mam! ,,Młodociani górnicy przodkowi oraz ich kompan robot FAMUR R-130 (wersja bez kotwiarek), w opozycji do humanoidalnego, durnego stwora z otchłani księżycowej. Część 7: Anus" ; )

Czego nie warto oglądać:

na pewno "V/H/S 99". O ile pierwsze dwie części tasiemca (uzbrojonego;) były całkiem, to w przypadku " 99" odpadłem przed końcem. Nie straszne za grosz, głupie jak but. Realizacja niby styl na rok 1999 a efekty jak u Eda Wooda Jr...

Nie warto też M3GAN 2.0 - produkcja Polsat?? Pierwsza część nic specjalnego, popularność zapewniło zakończenie, tu mnie odrzuciło już na początku.

I co dziwne, nie warto nowej produkcji Lanthimosa "Rodzaje życzliwości".  Reżyser lata temu skasował mnie ,,Kłem", niedawno posłodził niezłymi ,,Biednymi istotami", ale teraz nóżka się nieżyczliwie powinęłła i wyszedł bełkot.

Opublikowano
11 minut temu, Akuki napisał(a):

nie warto nowej produkcji Lanthimosa "Rodzaje życzliwości".  Reżyser lata temu skasował mnie ,,Kłem", niedawno posłodził niezłymi ,,Biednymi istotami", ale teraz nóżka się nieżyczliwie powinęłła i wyszedł bełkot.

kurcze a mi się podobał, choć faktycznie już bez efektu wow , ale dla mnie też ma to coś

najnowsza "bugonia" zdecydowanie bardziej mi weszła, pisałem, polecałem w drugim temacie

a biedne istoty w ogóle, wręcz przewinąłem i wyłączyłem

na pewno nie jest to kino dla każdego. 

Opublikowano
12 godzin temu, Send1N napisał(a):

Miałem na myśli alien earth :E Romulus był dobry w porównaniu do tego serialu :hihot:

Nie pomyślałem o serialu.

Poza samym zakończeniem nawet ok. Tzn obejrzałem całość na bieżąco.

Czekam na drugi sezon, zobaczymy jak wybrną z tego co zrobili na koniec.

Opublikowano
19 godzin temu, Send1N napisał(a):

Chodziło o to że w porównaniu do serialu alien earth był dobry :E 

Wracając do tematu: Primitive War (2025) https://www.filmweb.pl/film/Wojna+o+przetrwanie-2025-10068296/descs - pomyślałem że połączenie wietnamskiej dżungli z dinozaurami to może być całkiem ciekawa odskocznia niestety myliłem się :hihot:

Wiem, że żartowałeś z tym Romulusem 😁 

Kadry z "Wojny o przetrwanie" straszą (biedą) bardziej niż sam film. No nie tknął bym, mimo słabości do dziadostwa. A propos dziadostwa: "Wstrząsy 7" nawet mimo obecności Jackie Cruz w połowie przerwałem....