Send1N 5 741 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Od razu w temacie "czego nie warto oglądać" mimo że jeszcze nie obejrzany Jeszcze Buntownikiem nie zdążył być a już jest Samotnikiem 1
miro 1 083 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego buntownik był tak dobry że go na razie przesunęli ze styczni ana sierpień 1
bourne2008 1 534 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) W dniu 24.02.2026 o 15:05, Send1N napisał(a): Od razu w temacie "czego nie warto oglądać" mimo że jeszcze nie obejrzany Jeszcze Buntownikiem nie zdążył być a już jest Samotnikiem Już obejrzany. Strata czasu. To jest po prostu kolejny film ze Stathamem z tym samym schematem. Były żołnierz, który kogoś tam musi chronić przed najemnikami. Walki, pościgi, banalna fabuła i ogólnie nuda. 3/10 za surowe widoczki Szkocji. Edytowane 28 Lutego przez bourne2008 1
Send1N 5 741 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Czyli stabilnie, wszystko w normie jak od kilku lat wiem czego się spodziewać ale i tak dzisiaj obejrzę tylko dlatego że lubię gościa
Akuki 76 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca @Send1N i w tym miejscu miałem napisać żebyś coś na poziomie obejrzał, coś z fabułą i pomysłem ale zaraz walnąłem się w głowę - co ja piszę!? A gdzie ja dla Send1N znajdę Felliniego!? Gdzie Konwickiego!? W serwisach streamingowych?? I tym sposobem i ja dziś także obejrzę kolejny fspaniały film z moim ulubionym aktorem. A czego nie warto oglądać? Ano Parku jurajskiego: Odrodzenie - głupi, słabe animki, standard. 1
Send1N 5 741 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca @Akuki Ja korzystam tylko z serwisów torrentowych zamiast streamingowych jak coś Od Parku odrodzenie to już nawet Primitive War z dinozaurami był lepszy Obejrzałem tylko dla Scarlett'tki.
miro 1 083 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 21 minut temu, Send1N napisał(a): Primitive War z dinozaurami był lepszy kurna olek przeciez to jest padaka nad padaki 2
Akuki 76 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @Send1N o torrentach słyszałem wiele dobrego Czego nie warto oglądać to ,,Jej dom w mocy snu". Ten eksperyment formy, długich najazdów, mętnych kadrów, pozbawiony aktorów, lektora, kompletnie do mnie nie trafił, a lubię dziwctwa czy ślimacze tempo, że wspomnę ,,Odgłosy robaków. Zapiski mumii" - masakrycznie grobowy klimat z polskim akcentem; oparty o prawdziwe wydarzenia.
Lypton 1 050 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 18 godzin temu, miro napisał(a): Film ze Stathemem i dinozaurami powinien nazywać się The Paleontologist. Twist wiadomy. 1 1
Lypton 1 050 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) Tak, to AI. Znaczy sequel Primitive War oficjalnie powstaje, ale udział Stathama to tylko wymysł. Edytowane 3 Marca przez Lypton 1
miro 1 083 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 13 minut temu, Lypton napisał(a): to tylko wymysł. dokładnie, wczoraj zrobione, jako mokry sen @Send1N albo to : 1
Send1N 5 741 Opublikowano Piątek o 13:16 Opublikowano Piątek o 13:16 (edytowane) Skoro tutaj był poruszony temat Samotnika to wypowiem się w tym temacie mimo że moim zdaniem jednak warto go oglądnąć, dla mnie zdecydowanie najlepszy film Statham'a po Wrath of man (2021) Ciężki, ponury, szkocki klimat z latarnią morską, brak głupich sztucznych efektów AI (przynajmniej nie dopatrzyłem się żadnego) momentami kojarzył mi się z uboższą wersją Leona zawodowca przez jego relację z Jessie, walki Jasona są trochę łagodniejsze i bardziej naturalne co jest na plus względem tego co było np w Fachowcu Przyjemnie mi się go oglądało, fajny klasyczny szpiegowski, męski akcyjniak bez jakiś dziwnych ustawek homoniewiadomo i LGBT. Dobrze że mamy tego starego stathama bo bez niego klasyczne kino akcji już dawno by nie istniało Ogólnie to z tego co czytałem opinii ma zdecydowanie więcej pozytywnych, pewnie dlatego że Pszczelarz czy Fachowiec to był totalny zjazd a tu jest jednak lepiej, spodobał mi się też jeden komentarz Edytowane Piątek o 13:17 przez Send1N 1 1
Send1N 5 741 Opublikowano Piątek o 13:47 Opublikowano Piątek o 13:47 (edytowane) Moim zdaniem warto, najlepszy jego film po "Jeden gniewny człowiek" "stary statham i morze" Edytowane Piątek o 13:47 przez Send1N 1
miro 1 083 Opublikowano Piątek o 14:07 Opublikowano Piątek o 14:07 e tam, był na wakacjach w Turcji 1
dan254 136 Opublikowano Piątek o 21:56 Opublikowano Piątek o 21:56 Samotnik nie jest taki zły.Mozna oglądnąć.W porównaniu do poprzednich jego filmów nawet całkiem dobry. 1
Yedi 289 Opublikowano Piątek o 22:00 Opublikowano Piątek o 22:00 (edytowane) Stathana zawsze lubiłem za pierwszą (i tę jedyną słuszną) wersję Transportera .. No i filmach Guya Ritchego Edytowane Piątek o 22:00 przez Yedi
Katystopej 1 585 Opublikowano Sobota o 17:18 Opublikowano Sobota o 17:18 Maszyna do zabijania, ten nowy z Ritchsonem na Netflixie. Jaki to jest gniot, szkoda czasu 1 1 1
Send1N 5 741 Opublikowano Niedziela o 12:21 Opublikowano Niedziela o 12:21 (edytowane) @Katystopej ale rozwałka i efekty są fajne, miałem o tym pisać że jak komuś nie przeszkadzają bzdurki i szuka czegoś z dobrym rozpier** i szybka akcją to można obejrzeć wczoraj właśnie oglądałem To co Ritchson przetrwał w tym filmie Stathama by już dawno zabiło Edytowane Niedziela o 12:26 przez Send1N
Raf3D 11 Opublikowano Niedziela o 13:07 Opublikowano Niedziela o 13:07 W dniu 6.03.2026 o 23:00, Yedi napisał(a): Stathana zawsze lubiłem za pierwszą (i tę jedyną słuszną) wersję Transportera .. No i filmach Guya Ritchego Obejrzałem ostatnio ponownie. Dużo jednak sentymentu mamy do tego filmu, aczkolwiek i tak rzeczy niemogących się wydarzyć i zwyczjanie głupich w porównaniu z kolejnymi częściami było dużo, dużo mniej
bourne2008 1 534 Opublikowano Niedziela o 13:43 Opublikowano Niedziela o 13:43 W sumie nie jest to aż taki zły film, zależy jak komu podejdzie. Taki lekki B-klasowy horror z czarnym humorem. Po piwku można dać 5/10. 1
Rekomendowane odpowiedzi