ODIN85 5 304 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 22 godziny temu, Send1N napisał(a): @Katystopej ale rozwałka i efekty są fajne, miałem o tym pisać że jak komuś nie przeszkadzają bzdurki i szuka czegoś z dobrym rozpier** i szybka akcją to można obejrzeć wczoraj właśnie oglądałem To co Ritchson przetrwał w tym filmie Stathama by już dawno zabiło Nawet ujdzie. Do piwka może być. 1
Send1N 5 961 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca @ODIN85 możecie się śmiać ale mi się ten film podobał czasem tak mam że mimo masy głupot niektóre tytuły mi się dobrze ogląda 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Silent hill słaby ale chociaż teraz wiem o co chodziło w grze 1
bourne2008 1 891 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Nie oglądałem ale żona po obejrzeniu kazała natychmiast skasować to 3
Klakier1984 852 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Prawdziwy kinoman nawet na gównie wysiedzi 1
Send1N 5 961 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Coś w tym jest np @Katystopej cały czas ogląda same g**na zostawiając info dla potomnych aby ich nie oglądali 4
Katystopej 2 171 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia 4 godziny temu, Send1N napisał(a): Coś w tym jest np @Katystopej cały czas ogląda same g**na zostawiając info dla potomnych aby ich nie oglądali Idąc za ciosem obejrzałem Shelter ze Stathamem żebyście Wy nie musieli Jednym okiem na tv, drugim na telefon, nie ma tam nic ciekawego, nic odkrywczego, fabuła oklepana jak tyłek Sashy Grey. Te filmy z nim to już równia pochyła i jak tak to ma wyglądać to lepiej żeby zszedł ze sceny.
Send1N 5 961 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Shelter'a już ogląałem także za późno ale nie żałuje, moim zdaniem jest to najlepszy film ze Stathamem po Wrath of Man (2021) Nie ma co go wyganiać ze sceny bo drugiego takiego gościa obecnie już nie ma z którym wychodzą regularnie oldschool'owe oklepane dobre akcyjniaki.
ODIN85 5 304 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Avatar 3. Zmarnowane ponad 3h życia. Fabuła ta sama co w 1 i 2. Wizualnie nierówno. Może w 3d jest frajda,na oledzie nie ma. Odradzam. 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Mario 2. Tak jak pierwsza część potrafiła zainteresować starszego odbiorcę tak tu nie ma zupełnie niczego. Zwykły skok na kasę na naiwne dzieciaki. Edytowane 7 Kwietnia przez ODIN85
Lypton 1 295 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Skok niezwykle udany, bo w 5 dni zarobili już prawie 400 baniek. Wynik tylko ciut gorszy niż prequel - ledwo kilka milionów. Szykujta się na kolejne części. Edytowane 7 Kwietnia przez Lypton 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Crime 101 Kolejny streamingowy film który kpi z inteligencji widza. Masa zdarzeń bez konsekwencji. Niby są znani aktorzy i czasem jakieś cycki ale i tak dramat.
Sidr 289 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Superman (2025). Nie wiem jakim cudem ten film ma tak wysokie noty. Jest głupi, infantylny i jest całkowitym rozczarowaniem po takim "Man of Steel". Wytłumaczeniem może być koncepcja pastiszu, której ja niestety, nie jestem w stanie docenić. 5
ODIN85 5 304 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia No słaby ten Krzyk 7 w porównaniu do 6. Finał totalnie z d...y no i oczywiście policja nagle wyparowała z miasta Takie max 6 na 10.
Sidr 289 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia War Machine (2026). Nie polecam. 4.5/10 Przez 1/4 filmu jeszcze wydawało mi się, że z jakimś % trunkiem w ramach relaksu można obejrzeć, ale po dobrnięciu do końca stwierdzam, że była to kompletna strata czasu. Chyba, że ktoś bardzo lubi Alana Ritchsona lub chiałby zobaczyć Detahbringera z Horizona w wersji mini - to jeszcze można obejrzeć. Ta kswoją drogą to Ritchson w jakimś wywiadzie mówił, ze żadna rola nie wymagała od niego tyle poświęceń pod katem przygotowań fizycznych i tak go nie sponiewierała. Nie wiem w sumie jaki miał punkt odniesienia, ale w filmie zupełnie nie widać odzwierciedlenia dla takich deklaracji. Trzeba jednak przyznać, że ciągnie ten film do tych 4.5 tylko samym sobą. O ile ktoś lubi tego aktora. Cała historia, dialogi, pozostali aktorzy, reżyseria, efekty - to dno. 2 2
GordonLameman 10 308 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
Send1N 5 961 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia A co miało by się tam kleić? w tym przypadku chodzi o dobrą rozwałkę i to wszystko tak samo jak w filmach ze Stathamem Minus jest taki że Armas nie jest John'em więc dostaliśmy gorszą ale za to ładniejszą wersję wicka cała reszta jest na tej samej zasadzie absurdu, takich filmów nie wybiera się na wieczór dla fabuły 1 1
GordonLameman 10 308 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 13 godzin temu, Send1N napisał(a): A co miało by się tam kleić? w tym przypadku chodzi o dobrą rozwałkę i to wszystko tak samo jak w filmach ze Stathamem Minus jest taki że Armas nie jest John'em więc dostaliśmy gorszą ale za to ładniejszą wersję wicka cała reszta jest na tej samej zasadzie absurdu, takich filmów nie wybiera się na wieczór dla fabuły Umiejętności się mają kleić. John wick to Baba Yaga, jest niezniszczalny to wiemy. ale Armas gra jaka sikse po szkole a rozpieprza cala militarną sektę. I to moim zdaniem w dużo gorszym stylu.
bourne2008 1 891 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Do bólu przewidywalny survival-thriller z często kiepskim CGI. Na plus tylko widoczki australijskiej dziczy. 1 1
JacekRTX 408 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Opublikowano 25 Kwietnia Ciekawe co pokaże Caine jako spin-off Wicka. Ale sobie długo poczekamy
JeRRyF3D 2 450 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Pszczelarz. Uwielbiam jansona, ale znaleźć większe g00wno fabularne i w ogóle, chyba trudno by było. 1
bourne2008 1 891 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Będzie Pszczelarz 2. Premiera 2027. I to nie jest żart.
miro 1 279 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia lepszy pszczelarz 2 niz meg 3, wczoraj jednym okiem patrzyłem na samotnika, to całkiem całkiem... Ginekolog” (2026) Gatunek: thriller akcji / sensacyjny Dr Viktor Hale (Statham) to były elitarny agent służb specjalnych, który po traumatycznej akcji porzucił przemoc i… został ginekologiem w prywatnej klinice w Londynie. Jego spokojne życie kończy się, gdy jedna z pacjentek znika bez śladu po rutynowej wizycie. Wkrótce okazuje się, że klinika jest przykrywką dla międzynarodowej siatki handlu ludźmi i eksperymentów genetycznych. Hale zostaje wciągnięty w śmiertelną grę, gdzie jego medyczna wiedza i dawne umiejętności zabójcy zaczynają się niebezpiecznie przenikać. Pomaga mu tajemnicza lekarka i była agentka Mossadu, Dr Elena Voss (Gal Gadot), która ma własne powody, by zniszczyć organizację.
JeRRyF3D 2 450 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Kolejny absurd fabularny. Mieczysław, wieloletni kolwal, po traumie, zostaje harfistą w lokalnej filharmonii. Edytowane 26 Kwietnia przez JeRRyF3D
Stjepan 2 946 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Apex 2026, lubię Charlize Theron, bo to dobra aktorka, pierwsza połowa filmu dobra później gorzej. 5/10 War Machine 5/10. 1
Rekomendowane odpowiedzi