Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co tu dużo mówić, było opóźnienie w starcie, ale teraz działa idealnie :)

1 minutę temu, Spychcio napisał(a):

Jest wsparcie formatu 21:9?

Ile macie fps w 4K Ultra i jakie GPU?

Tak jest i dodatkowo masz w opcjach, zeby ui bylo bardziej na srodku:

image.thumb.png.9bce06035fd6f7a20fa873b8e1fd8c34.png

Jak komuś ten SS dziwnie wygląda to przez HDR

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Brolly napisał(a):

@Imm

Ciężko stwierdzić bo odpalam ten screen na 1440p ale chyba kamera jest oddalona trochę względem poe 1? (tak przynajmniej na trailerach wyglądało) bo ta kamera w poe 1 to był rak i nie grałem :E 

Trochę, ale na moje oko nie za dużo; może mi jednak tylko się tak wydawać, bo przywykłem już dawno do tej w PoE.

Gra się wyśmienicie, serwer we Frankfurcie, opóźnienia po 17-20ms, wszystko cacy. Jeden crash zaliczyłem.

6 lvl dopiero, ale niektóre mobki są naprawdę niezłe. ;)

@Spychcio

Za wcześnie na jakieś sensowne wyniki, bo to początek gry, póki co bez problemu mi w większości miejsc i walk trzyma ok. 120- 170 kl/s w 4k z max detalami bez żadnych upscali itd.. Mam teraz włożoną 4080, bo akurat robiłem wcześniej inne testy, później wrócę na 4090 to mogę Ci z niej cyferki podać.

Edytowane przez Imm
  • Upvote 1
Opublikowano
31 minut temu, 5hogun napisał(a):

No zaczałęm monkiem i musze powiedzieć, ze trzeba sporo dodgować bo mobki mocno biją.

Mocno biją ale monk za to troszke później jak Ci kilka skilli dojdzie to sie super przemieszcza i mocno bije :D 

Opublikowano
23 minuty temu, Imm napisał(a):

@Spychcio

Za wcześnie na jakieś sensowne wyniki, bo to początek gry, póki co bez problemu mi w większości miejsc i walk trzyma ok. 120- 170 kl/s w 4k z max detalami bez żadnych upscali itd.. Mam teraz włożoną 4080, bo akurat robiłem wcześniej inne testy, później wrócę na 4090 to mogę Ci z niej cyferki podać.

Jeśli na 4080 jest tyle klatek w 4K to więcej info mi nie potrzeba:)) Dzięki.

Opublikowano (edytowane)

Peak 450 na steam. Pewnie drugie tyle na standalone nice :E

Serwery jakoś w końcu ogarnęli i już można cisnąć, gra się zapowiada pięknie. 

1 minutę temu, Imm napisał(a):

Miej proszę na uwadze, że to początek gry jest - niewiele mobków i efektów na ekranie w danej chwili, w engame cyferki zapewne będą niższe.

dokładnie, poe1 potrafiło zdusić 4090 przy zadymach :P

Edytowane przez Gret
Opublikowano
1 minutę temu, Little Sun napisał(a):

1 akt skończony, imo łatwe te bossy jak na razie. Łatwiej się wywalić jak grupka mobów nas przytloczy. Ale pewnie zależy od klasy.

Dokładnie. Nie zginąłem jak na razie na żadnym z bossow, ale padłem przy większej grupie mobów, bo skubańce mnie tak otoczyli że nie miałem gdzie zrollowac 😁