Camis 5 899 Opublikowano 11 Kwietnia Autor Opublikowano 11 Kwietnia Tutaj jego ostatnie wideo, menda jedna: https://www.instagram.com/p/DH6VIaPzeVH/ Zrobi stream z pudła?.
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Nie wiem co gorsze, zostać zgwałconym przez chłopa czy babę z lulakiem
hubio 1 175 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Marcin Dubiel wygrał w sądzie z Sylwestrem Wardęgą https://www.pudelek.pl/marcin-dubiel-wygral-w-sadzie-z-sylwestrem-wardega-youtuber-zostal-skazany-i-slono-zaplaci-uzasadnienie-sadu-uznaje-za-absurdalne-7146752415390208a 1
ryba 1 246 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Godzinę temu, hubio napisał(a): Marcin Dubiel wygrał w sądzie z Sylwestrem Wardęgą https://www.pudelek.pl/marcin-dubiel-wygral-w-sadzie-z-sylwestrem-wardega-youtuber-zostal-skazany-i-slono-zaplaci-uzasadnienie-sadu-uznaje-za-absurdalne-7146752415390208a "Według sądu nie zrobiłem filmu dla uzasadnionego celu społecznego." Jak to nie, Sylwek tym ruchem wywalil chwast z internetu - bo z czego on jest najbardziej znany? Z zakladanie prezerwatywy na glowe i glupie teksty rasistowskie o dzieciach w afryce. 25 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Wardęga to był ten polski Remi? Tak, pies-pajak. 1 1
hubio 1 175 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Godzinę temu, ryba napisał(a): Jak to nie, Sylwek tym ruchem wywalil chwast z internetu Tym ruchem to głównie nabił jeszcze kolejne setki tyś. wyświetleń i dużo $$$$ i pewno to sąd miał na myśli mówiąc o braku celu społecznego
ghostdog 906 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Straszną krzywdę robią temu dziecku. Za pieniądze klasy się nie kupi,
huudyy 2 855 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia cygański książe, karnacją i stylem pasuje. 1
Camis 5 899 Opublikowano 3 Maja Autor Opublikowano 3 Maja Do czego prowadzi hejt: https://www.facebook.com/groups/241603568810190/posts/690921510545058/
ghostdog 906 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 18 godzin temu, Camis napisał(a): Do czego prowadzi hejt: https://www.facebook.com/groups/241603568810190/posts/690921510545058/ Kiedyś dominowała przemoc fizyczna, teraz psychiczna. W latach 90 popularne były solówki lub znęcanie się fizyczne nad słabszymi jednostkami (szczególnie w zawodówkach). Teraz media społecznościowe potrafią zatruć życie, bardziej niż podbite oko.
Camis 5 899 Opublikowano 4 Maja Autor Opublikowano 4 Maja Z tego co czytam ta zabita to była niezły ananas z kuratorem od lat. 1
voltq 1 372 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 3 godziny temu, Camis napisał(a): Z tego co czytam ta zabita to była niezły ananas z kuratorem od lat. Tak właśnie gdyby rodzice , nauczyciele , szkoła , otoczenie zareagowało ta dziewczyna by żyła , bo przerwali by jej prześladowania tego chłopaka
adashi 1 638 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 16-latka to już w zasadzie dorosła osoba, więc wpływ rodziców czy szkoły jest już mocno ograniczony. W takim wieku już ludzie opierają się na własnym rozumie, jaki by on nie był. A jak już szukają autorytetu, to na tiktokach. Jeśli rzeczywiście była mocną hejterką, no to cóż, czasem karma dopada nagle.
Tankietka 218 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Pewnie utajnią rozprawę i guzik się dowiemy jak to mniej wiecej było. Może z czasem jakiś dobry dziennikarz to opisze np. w "Detektywie". 1
voltq 1 372 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 8 minut temu, adashi napisał(a): 16-latka to już w zasadzie dorosła osoba, więc wpływ rodziców czy szkoły jest już mocno ograniczony. W takim wieku już ludzie opierają się na własnym rozumie, jaki by on nie był. A jak już szukają autorytetu, to na tiktokach. Jeśli rzeczywiście była mocną hejterką, no to cóż, czasem karma dopada nagle. Pozwolę się nie zgodzić z tym , są wyjątki ale wg mnie człowiek dużo później dojrzewa do zaprzestania robienia głupot niektórzy maja po 30 lat i nadal maja myślenie 10 latka
adashi 1 638 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Tak, tak, realnie dojrzewa zazwyczaj dużo później, ale w wieku lat 16 najczęściej rodzice i nauczyciele nie są już żadnymi autorytetami.
Bardak 40 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 37 minut temu, Tankietka napisał(a): Pewnie utajnią rozprawę i guzik się dowiemy jak to mniej wiecej było. Może z czasem jakiś dobry dziennikarz to opisze np. w "Detektywie". Spokojnie, wszystkiego dowiesz się za jakiś od naszych wspaniałych podcasterów kryminalnych, zwłaszcza damskich. Kwestia czasu. Mogą mieć tylko problem z typowym dla nich początkiem - była piękną, dobrą dziewczyną. Dobrze się uczyła i dokarmiała kaczuszki w parku. Całe życie było przed nią. Kurator i potencjalne "znęcanie się" nieco psują im narrację.
ryba 1 246 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 58 minut temu, adashi napisał(a): 16-latka to już w zasadzie dorosła osoba, więc wpływ rodziców czy szkoły jest już mocno ograniczony. W takim wieku już ludzie opierają się na własnym rozumie, jaki by on nie był. A jak już szukają autorytetu, to na tiktokach. Jeśli rzeczywiście była mocną hejterką, no to cóż, czasem karma dopada nagle. I tu sam dochodzisz do senda problemu To rola rodzicow, by ta 16-letnia istota miala jakis zalazek wlasnego rozumu, wartosci.... ale jak dawalo sie za duzo wolnosci + social media, to nawet z pozoru "grzeczne" i z "dobrego domu" jest najbardziej podatne na zle rzeczy w mlodosci.
crush 3 575 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Meh. Wypuścić chłopaka. On po prostu przyspieszył to co zrobiłby jeden z przyszłych konkubentów.
larry.bigl 465 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Co ta dziewczyna miała za uszami? Gdzieś tam kątem oka widziałem główne info ale bez detali.
Camis 5 899 Opublikowano 6 Maja Autor Opublikowano 6 Maja (edytowane) Cytat Wstrząsający wpis matki Bartosza G. "Maja już nikogo nie skrzywdzi" Niczym lwica matka Bartosza G. zatrzymanego w związku z zabójstwem 16-letniej Mai z Mławy (woj. mazowieckie) broni swojego syna, który jest atakowany w sieci. Katarzyna G. z dużą częstotliwością wrzuca nowe posty w social mediach. Szczególnie jeden z nich wywołał poruszenie. Cytują go również greckie media. — Maja już nikogo nie skrzywdzi! — pisze w nim matka Bartosza G. (...) Maja już nikogo nie skrzywdzi! (...) Moje życie się skończyło, a jak syn targnie się na swoje życie, to ofiar będzie więcej. Bardzo żałuję, że nie wyjechałam z synem z tej toksycznej społeczności. Może wówczas uchroniłabym syna przed cierpieniem, z którym musiał się zmierzyć i zaznalibyśmy spokoju. Starałam się, jak potrafiłam najlepiej, być kochającą i wspierającą matką. I w tej kwestii interesuje mnie tylko zdanie mojego syna — napisała w social mediach Katarzyna G., używająca pseudonimu Joanna D. Cytat Greckie media powołują się również na kontrowersyjny wpis samego Bartosza G. Nie można go już zobaczyć w social mediach, bo czas jego wyświetlania się zakończył. Nie każdy bohater nosi pelerynę. Przeżyłem piekło. Poradzę sobie ze wszystkim. Nikt już nie umrze. Potwór zniknął. (...) Wstałem i poszedłem dalej, a ty nadal jesteś w pętli. Ludzie warczą jak głodne psy. Oni nic nie wiedzą, ale są zamieszani, to ich problem, nie mój, już mnie to nie boli – miał napisać Bartosz G. w jednym z social mediów. https://www.fakt.pl/wydarzenia/mlawa-zabojstwo-mai-matka-bartosza-g-zamiescila-kontrowersyjny-wpis/52vd4v5 Edytowane 6 Maja przez Camis 1
Rekomendowane odpowiedzi