Element Wojny 4 776 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Teraz, ODIN85 napisał(a): Czy ja wiem? Sama podstawka jest dość długa jak chceszystko zrobić a jeszcze masz dodatki. Dla mnie to jest krótka gra. Obecnie siedzę w Midnight Suns, na koncie już ok. 100h, a końca nie widać.
dawidoxx 976 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Ma ktoś na 5090 problem z zawieszaniem się gry? bez rt w natywnym 4k/max wszystko smiga dobrze, ale po włączeniu rt robi się czkawka i wywala gre do pulpitu.
sideband 1 780 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Tak są problemy z Control na Blackwellu ilość błędów wyrasta jak grzyby po deszczu i lista się wydłuża.
Vulc 2 191 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Zarzuciłem Ulitmate Edition, bo na PC jeszcze nie ogrywałem. Z tymi bajerami graficznymi wygląda świetnie, ale z włączonym RT mój sprzęt klęka i prosi o litość. RT musiałem dać na 4 w ustawieniach, bo inaczej całość robi się średnio grywalna. A i tak zyskuję w ten sposób 50-60 klatek max, z okazjonalnymi dropami. Pierwszorzędną atmosferę ma ta gra. Pomijając to, zdążyłem zapomnieć jak dobrze wygląda system zniszczeń w tej produkcji. Ściany czy murki sypią się aż się gęba cieszy. Sporo pracy w to włożono i mam nadzieję, że w kontynuacji będzie jeszcze lepiej. 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 1 godzinę temu, sideband napisał(a): Tak są problemy z Control na Blackwellu ilość błędów wyrasta jak grzyby po deszczu i lista się wydłuża. Tylko Blackwelle czy poprzednie generacje też?
Vulc 2 191 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca No ja jadę na Adzie i jak na razie baz większych problemów. Aczkolwiek klatki nie są stabilne, tak jak wspomniałem.
Kosh777 12 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Mnie się ta gra bardzo podobała, przypominała mi klimatem opowieści o Fundacji SCP. Ale przechodziłem podstawkę + oba dodatki na GTX 1080 więc nie wiem jak to działa z ray tracingiem, musiałbym sprawdzić. Jak 2 cześć wyjdzie to na pewno zagram (jak będzie dobra ). 1
Keller 728 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Dla mnie gameplay super, ale tej gry nie rozumiałem. Musiałem masę notatek i audio ogarniać by wiedzieć co się dzieje. Słabo filmikami wprowadzają w świat.
Vulc 2 191 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) O to chodzi, gra nigdy nie odkrywa wszystkich kart, zachęcając do czytania notatek, słuchania i oglądania nagrań. Takie jest fabularne założenie, główny bohater też nie wie w co wdepnął. Edytowane 17 Marca przez Vulc
galakty 3 332 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Oj tak, fajnie to zrobili, a nie wszystko podane na tacy Mam nadzieję że dwójka wypadnie podobnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi