Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Patrząc całościowo to tak, lokalnie może u niego się trafiło że zimniej jednej nocy było w tamtym roku czy dwa lata temu. -
Przez azgan · Opublikowano
Assassyn ale jest jeszcze i to porównanie ma więcej sensu bo Tsushima to stara gra -
Przez VRman · Opublikowano
Tylko, że to jest generowanie w czasie minut, no niechby tylko sekund. To co piszesz na końcu, to właśnie jeden z głównych powodów, przez które 120fps na tym nie zobaczysz nigdy, a 60fps bardzo wątpię, albo będzie to 60fps z masą "ale". Poza tym nie wiemy ile z całej wielkiej serwerowni (czy jak to po naszemu będzie się mówiło na AI data centre) nad tym pracowało. Ile pobrało prądu. Co jeśli do takiej będzie się chciało podłączyć kilka tysięcy osób? To trochę jak w 1993r. niektórzy wieszczyli, że CD-ROM zastąpi wszystko w grach filmami z prawdziwymi aktorami i lokacjami itp. Nic takiego się nie stało, choć wtedy też ludzie się na początku zachłysnęli możliwościami nowej technologii. Im bardziej gra będzie wymagała responsywności sterowania, im bardziej będzie wymagała precyzji i powtarzalności, tym bardziej się takie AI nie nada, moim zdaniem. No i wady. Niektórych moim zdaniem się nie uda wyeliminować nigdy, jak np. tego co się dla mnie osobiście liczy najbardziej. Nie gram w gry, które się w takiej metodzie sprawdzą. Dla mnie granie w grę w 100% generowaną przez AI nie zaistnieje nigdy i tego jestem niemal pewien. Tego, że nie sprawdzi się w bardzo wielu ważnych typach gier, tak na 90%. Nie jestem i za te bzdury, które ciśniesz mi po raz kolejny, hejterze, poleciało zgłoszenie, bo mam cię już serdecznie dość. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Nie było zimniej. Styczeń był prawdopodobnie najzimniejszy od kilkunastu lat, luty też zapowiada się na zimniejszy niż zazwyczaj. Centrum kraju, północ i północny wschód dzisiaj i jutro mrozy w okolicach 20-25°, więc "ić stont" ze swoimi bredniami. BTW gdzie zniknęły reakcje? -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
B. dobra sztuka się trafiła
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez lukadd,
3 reakcje
Pokaż odpowiedź