[KartoGraficzny Offtop] - wątek do luźnej dyskusji o wszystkim co dotyczy GPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Dopłata do Z890 ITX wynosi tyle, co zakup drugiego 245K. To nie jest komputer do gier, w CBR23 najszybciej mogę sprawdzić różnice w wydajności i pobór prądu, przy różnym limicie mocy. W ITX mam małe chłodzenie, zasilacz 200W, więc priorytet to dobra wydajność, niski pobór prądu. Po testach jakie dziś przeprowadziłem, to realny pobór prądu i5 14600K na B760 ITX wygląda tak -
Przez narmiak · Opublikowano
Dziś widziałem pod Biedronką parę, która podjechała samochodem pod sam butelkomat, wyciągneli z bagażnika 5 siatek i kiedy żona próbowała oddać butelki mąż szukał miejsca do zaparkowania. Zaraz potem musiał wracać, bo butelkomat nie działał. Mówili, że to już trzeci dziś jaki próbowali. Ja mam na szczęście odrobinę lepiej, bo już dawno temu przerzuciliśmy się na wodę z kranu, którą sobie filtrujemy. Napoje "smakowe" to w zasadzie tylko kawa i herbata. Więc plastików może kupujemy zgrzewkę wody dla dziecka na miesiąc żeby miała do przedszkola (butelki jak na razie nie są zwrotne), oraz raz od wielkiego dzwonu jakiś napój gazowany typu Coca-Cola czy Fanta (może 4 butelki rocznie). Jak potrzebna jest woda gazowana, to mamy saturator, a i do nich w razie czego można dokupić syropy smakowe. -
Przez Gret · Opublikowano
Tor to właściciele sobie robią z dróg publicznych -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Ja tam grałem te 15-20 lat temu miliony h nawet mojego ojca zarazilismy on dalej czasem pogra sobie na emeryturze w d2 -
Przez Slayer · Opublikowano
Ja do D2 to tak okresowo wracam od 20 lat przynajmniej raz w roku popykam przez kilka dni. Teraz jak jest D2R to nawet przyjemniej ^^ Za każdym razem jak wracam to dalej bawię się świetnie, ten design postaci, lokacji, klimat, te bossy... no jak dla mnie ideał.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi