Banishers Ghosts of New Eden
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez serwal4 · Opublikowano
W temacie rdzy: Mamie w GP poluzowała się osłona pod silnikiem; Podjechała do SKP, którą miała po drodze; Pracownik sumiennie zrobił co mógł, wkręcił ją nowych wkrętach i ... uświadomił Mamę, że pora zająć się sankami przednimi (bo jest co ratować / standard w GP / Punto Evo / Punto 2012 / Punto "po 2012"); Sęk w tym, że 1.5msc temu auto miało badania techniczne i przeszło bez ani jednej uwagi... -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Trochę szkoda bo patrząc po tej płytce(jeśli fundersowa) to dali sobie spokój z całkowitym pass throu.... A gb202 to ta kobyła raczej -
Przez Dirian · Opublikowano
Nie widzę za bardzo tańszych płyt Z690 / Z790 w rozmiarze ITX. Jak są to max 100 zł oszczędności za sporo gorszą płytę. GPU można podmienić na https://www.morele.net/karta-graficzna-inno3d-geforce-rtx-4070-super-x3-oc-12gb-gddr6x-n407s3-126xx-186162l-13173177/ Zwykłego RTX 4070 bym odpuścił bo to już będzie duża strata wydajności względem 4070 Super i coraz mniejszy sens takiego zestawu (mocny procesor + średniawe GPU). Wtedy zestaw wychodzi niecałe 6700 zł z tą 4070 Super. Pamiętajcie o wrzuceniu cześci do swojego koszyka bo wtedy wskakują rabaty i cena jest niższa niż prosto z linku. Do i5 10 gen można spokojnie wrzucić i nawet RTX 4070 / RX 7800 XT, źle nie będzie. -
Przez J4Z66 · Opublikowano
A czy ktoś mi powie, dlaczego jak włączę generowanie kl. dlss, nie mogę włączyć synchronizacji pionowej? W innych grach chyba mogłem. Proszę o łaskawość, to mój pierwszy kąkutr. 4070s, 5700x3d -
Przez MJRegul · Opublikowano
Wygląda źle. Nie wiem co mnie bardziej odrzuca, menusy i UI czy samo to co pokazali w trailerze. Dla mnie hard pass w tej chwili po nudnej jak flaki jedynce.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi