Intel Xe-HPG - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Gdybys kasy nie dawal to by tez sie nic nie zmienilo, zyjemy w czasach gdzie postep technologi ukierunkowyany jest na AI i to nie ma znaczenia czy ludzie cos kupia czy nie bo postepu sie nie zatrzyma niezaleznie od tego. To co ty widzisz w gierkach jakis DLSS to jest pierdola i wypadkowa tego postepu, ktora nie ma zadnego znaczenia -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Bo niektórym to nie przeszkadza albo tego nie mają -
Przez Slayer · Opublikowano
Mam tego thora. Spełnia Twoje kryteria myślę, jest mega solidny, obudowa aluminiowa i ogólnie to jest najcięższa klawiatura z jaką się spotkałem. Jestem bardzo zadowolony, z tym że podkładkę pod nadgarstek musiałem dokupić bo mi było niewygodnie. Ja akurat mam w niej outemu peach ale myślę, że Tobie by te yellow pro bardziej podpasowały. Chyba wczoraj też pojawiła się pełna recenzja tej klawiatury na konkurencyjnym portalu. -
Przez Zdzichon · Opublikowano
Akurat artefakty jakimi w ruchu sypie FSR przy upscale do 800p są świetnie widoczne. -
Przez hubio · Opublikowano
@nozownikzberlina : https://www.prawo.pl/prawnicy-sady/obnizanie-wynagrodzenia-prokuratorom-z-problemami,531252.html Na marginesie dodam, że znałem osobiście prof. Grzegorczyka o którym mowa w artykule Przez rok chodziłem u niego na seminarium z prawa karnego skarbowego Był, bo już nie żyje, bardzo fajnym człowiekiem. Zawsze uśmiechnięty. Rzucał dowcipami. Każdy kto chciał mógł się dużo od niego nauczyć. Nie było u niego możliwości niezdania chyba, że ktoś przestał w ogóle chodzić. Bo jak już chodził to każdemu wszystko tłumaczył. Nawet już nie pamiętam dlaczego zrezygnowałem u niego z tego seminarium. Chyba kumple też zmieniali i poszliśmy razem na prawo pracy Tak offowo i osobiście zebrało mi się na wspomnienia... @AndrzejTrg a to już miej pretensje do posłów/osłów a nie prawników, że jest tak niskie zagrożenie ustawowe za przestępstwa drogowe. Akurat w tym wypadku podniósłbym wysoko. Za zabicie człowieka po pijaku do dożywocia, a za zabicie człowieka i ucieczkę do 20 lat...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi