Intel Xe-HPG - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ryba · Opublikowano
TVP dalej powinno byc panstwowe, ale okrojone do niezbednego minimum jesli chodzi o ilosc programow, pozbawione show typ "gwiazdy tancza na lajnie", wyzbyc sie produkcji tandetnych seriali/filmow. Czyli ograniczyc to do mitycznej misyjnosci i sportu. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
I tak to nie ma wielkiego znaczenia. Pomimo zgody ukraina atakuje cele w Rosji raz na kilka dni a tu powinen być deszcz pocisków. Ukraina ma tych rakiet bardzo mało. Jak do jednego celu potrzebny jest 8 rakiet ATCMS to 100 rakiet ATCMS starczy na 12 celów. Ze Storm Shadow to może z 20 celów. Policzmy. Ukraina do jednego atakuje wykorzystuje 8 rakiet. Rok trwa 365 dni. 365 razy 8 to aż 2920 rakiet. Licze, że ukraina niszczy jeden cel dziennie. -
Przez voltq · Opublikowano
A po co jak masz internet i media w internecie? TVP powinno być sprywatyzowane a TVN i Polsat niech sobie radzą sami na rynku -
Przez Dirian · Opublikowano
Mam znajomego który jest kierownikiem w jednym z największych salonów z materacami premium w Trójmieście. Jako że sam jestem na etapie wybierania przyzwoitego materaca na nowe mieszkanie, to zasięgnąłem porady. Dość niechętnie (nie jest to bliski znajomy), ale uświadomił mnie, że bardzo dobry materac można kupić w przedziale 3-5k zł, tylko trzeba wiedzieć czego szukać i raczej rozglądać się za firmami no-name ,niż jakimiś Tempurami, itp. Wszystko powyżej to jest generalnie fanaberia, znaczy się - są te materace nadal bardzo dobre, ale płacisz 2-3x tyle za logo producenta i ewentualnie ładniejsze obszycie oraz dłuższą gwarancję. Ostatecznie to tylko materac - ma być wygodny dla użytkownika i się nie odkształcać. Pozostałe cechy, jak wygląd, są mniej istotne. Generalnie dużo ludzi co doczłapało się do dobrych pieniędzy wychodzi z założenia, że "drogie = dobre". Często tak jest, ale mądry (zaradny finansowo?) człowiek poświęci 2-3h na research i kupi coś tak samo dobrego za pół ceny. Nie tyczy się to tylko materaców... Są asy, co powiedzą, że w te 2-3h zarobią różnicę w cenie, więc szkoda im czasu na research. No ok, podziwiam i pozdrawiam -
Przez Slayer · Opublikowano
Właśnie zabiłem solo Viper Napuatzi, ja pierdziele, najtrudniejszy boss dotąd. Ponad pół godziny zeszło
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi