Kryptowaluty - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
Ja mam podobnie. Rycerza oglądam z zaciekawieniem. Szkoda że to krótka historia i tak na prawdę wprowadzenie do dalszych przygód dwójki bohaterów. A fallout 2 sezon męczę. Jak neftlix przejmie HBO to skończą sie dobre seriale -
Przez Lypton · Opublikowano
Na pewno kolejna gra autorów Vampyra, czyli Banishers: Ghost of New Eden. Zdecydowanie lepsza, choć to dalej typowe AA. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Gdybyś dawał 5 zł na browar do łapy, to przynajmniej byś został prezesem czy kierownikiem -
Przez bergercs · Opublikowano
Mateusz Stańczyk Obiecujący współautor · Steondporsu4cutt2f048m01hutmh6a8i49namg09m18a31m2gc2728 im05 · Ktos juz przerabial kontrolke silnika? /Królowa Lawet w gazie - 370k przebiegu - w moich rękach od 220k: ani razu checka nie wywaliła, w chinolach to jak kontrolka kierunkowskazów/ ***************** -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
O tym 1.4 TDI to kompletnie zapomniałem. Jak to klekocze na trzech cylindrach? Nie trzęsie nim za bardzo? Jeśli się nie mylę, to jest to auto, którym miałem okazję jeździć, w wersji kombi. Bardzo oszczędny silnik, później dokopię się do jakiś wyników spalania, ale kojarzy mi się że miałem przetestowane 90/120/140 km/h. Dopisuję do rankingu!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi