System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Na pewno spróbuję jak wyjdzie Spirytystyką pod Evade bo ostatnio grałem w sezonie 3 albo 4 -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@DITMDCzyli poe2 jest dla inteligencji a d4 dla plepsu co ciezko mysli - 500 plus zbiera i jak nastepnego harnasia kupioc to najtrudniejsze procesy myslowe graczy d4:) - to zart ale tak tu wyglada narracja -
Przez marko · Opublikowano
Dokładnie. Klikasz sobie przepis jaki Cię interesuje i prowadzi za rączkę. Moja akurat chciała Lidlomixa, bo nie widziała sensu dopłaty do TM i po 4 latach nadal nie widzi sensu dopłaty. Jeśli ktoś uważa, że robi dokładnie to samo co zwykły robot kuchenny, to jest w błędzie BTW. mam małą wagę kuchenną, ale większe paczki ważę na Lidlomixie. Stawiam na garnek i wiem, jaką paczkę mam wybrać u kuriera -
Przez Barosz · Opublikowano
Właśnie tam fabuła to się ładnie dłuży, pamiętam 2 czy 3 ci rozdział był taki obszerny, że masakra. Ja teraz czekam na titan quest 2 i liczę, że trochę pogodzi te multiplayerowe gry i będzie coś w stylu grim dawn - we własnym tempie na spokojnie. Kim teraz grasz w D4 ? Bo ja chyba kupię to odpalam od razu palka, bo reszta jest dość mocno przeze mnie przemaglowana zwłaszcza łotr, który dawał mi najwięcej frajdy.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi