System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Trzeba mieć dystans, kolega z roboty miał AF159 to nam wrzucał na Teamsa zdjęcia na lawecie -
Przez sabaru128 · Opublikowano
odniosłem wrażenie po twoim poście że jak ktoś rozmawia z nieletnim, nawet jeżeli to jest rodzić ze swoim dzieckiem przez taki portal to od razu takiego masz go za pedofila czy innego zboczeńca. Jeżeli się mylę i źle cie zrozumiałem to mnie popraw i wyjaśnij o co ci w tym zdaniu chodziło co zacytowałem wyżej. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Sprawdź inny dysk, jak nic się nie zmieni, to sprawdź inną kartę graficzną. -
Przez Elder · Opublikowano
Wycinałem laserem CO2 w firmie poligraficznej elementy z twardej gumy = precyzja cięcia i idealne dopasowanie. OFC możesz sam to wyciąć skalpelem i też będzie OK. Koszty żadne. Jak zaczniesz walczyć z twardymi materiałami jak PMMA czy poliwęglan to wpakujesz się w masę roboty a Ty chcesz szybko/tanio bez babrania się w warsztacie godzinę. EKWB bracket ma gumę i działa to po co kombinować z innymi materiałami. https://www.ekwb.com/shop/ek-aio-lga1700-upgrade-kit?srsltid=AfmBOopr2diTtxLkv1gpZGh86YkLT_1AoHtK2hQEK6zvSlpMVIjoFDLY -
Przez bergercs · Opublikowano
Już nie przesadzaj - ja mimo jeżdżenia francuzem już pierwszego dnia dostalem bana na francuskie.pl za jechanie po niektórych wynalazkach, a z forum Laguny sam się wypisalem, nazywając sporą część userów druciarzami Nie wiem jak DS7, ale DS5 jest niewygodny - zawieszenie twarde w jakiś dziwny sposób.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi