Badalamann 1 096 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Ekhm? Normalnie jak wchodze po jedna czy dwie rzeczy, a jednak zdecyduje na coś więcej, to nie wracam po koszyk tylko pakuje do siatki. Na kase samoobslugowa, wypakowuje do tego miejsca po prawej i sobie kasuje. Tak w biedrze jak lidlu. Nikt nie może zarzucić kradzieży. By tak było trzeba by coś wynieść bez płacenia poza kasy.
Zas Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) U mnie w Biedronce często nie ma koszyków i już nie raz pakowałem do siaty. Chociaż uważam to za ostateczność, bo to jednak dziwne. BTW - ponoć Biedronka wystawia zwykłe kartonowe pudła na butelki. I co, ktoś tam stoi obok non stop i drobniaki wydaje? Jak to niby wygląda? 14 godzin temu, Cappucino napisał(a): Ciekawe jak już wyliczyli straty. Jest okazja oto się strzyże owce. Niestety, tutaj gadam jak typowy prawak. System trochę bez sensu, skoro mamy segregację, ale jeśli już, powinien obniżać koszty, bo odciąża sortownie, a za odbiór i tak płaci gmina z opłat za wywóz... Edytowane 14 godzin temu przez Zas
Krystian03 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Komuś udało się otrzymać gotówkę w Lidlu z butelek, które nie są kaucyjne a wchodzą po 10 groszy? Jeśli tak to gdzie, bo u mnie wiedzą żeby za to gotówki nie dawać.
Kabor Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Mi się jeszcze nie zdarzyło aby koszyka/wózka nie było, ale pakując coś do swojej reklamówki czy do plecaka, to jestem pewien że ochrona by się dowaliła, a tłumaczenie że miałem zamiar za to zapłacić by dało Od nie wiem jak długiego czasu zawsze chodzę z plecakiem i zaraz po wejściu wyciągam torbę i do niej ładuje towar. Nigdy się do mnie nikt nie doczepił. Nawet jak chodzę z torbą Lidla po Biedronce . Do tego ostatnio w Lidlu mnie strasznie denerwuje, że pomiędzy regałami ustawiają dodatkowe półki z towarami (zwłaszcza przy alkoholach przy wyjściu). Wtedy to ledwo może się zmieścić jeden wózek a co dopiero jak się dwa mają wyminąć.
adashi Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No ja to już z Dziesięć Złotych wywaliłem do zmieszanych. W pobliskiej Żabce niestety nie zrobili automatu, zatem plastiki i szkło wywalam do zmieszanych, puszki czekają na lepsze czasy. Gromadzę je pod zlewem.
Rekomendowane odpowiedzi