System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kapcer · Opublikowano
No pewnie. Rano było tylko -13 *C Ale od poniedziałku ma być na plusie. -
Przez galakty · Opublikowano
ETS2 itp spoko, ale do simracingu uważam że to się nie nadaje. Tu trzeba mieć stały punkt odniesienia, może w VR to daje przewagę (choć jak dla mnie triple screen wygrywa) ale na jednym ekranie TrackIR tylko popsuje wyniki. Tak naprawdę patrzy się na wprost i gałkami celuje w kolejny zakręt/tarkę, nie rozgląda się na boki. -
Przez Send1N · Opublikowano
O ile zestaw jest w miarę standardowy i poprawny w takim budżecie o tyle zakup karty 8gb na 2026 to strzał w kolano dołóż te 400 stówki i kup coś z 16gb vram np https://www.krsystem.pl/powercolor_reaper_radeon_rx9060xt_16ga-item-78664.html zasilacz w cenie tego seasonica core BC w bronzie też dostaniesz lepszy https://allegro.pl/oferta/zasilacz-chieftec-vega-m-750w-atx-3-1-ppg-750-c-17503403332 ATX 3.1 Gold + dodatkowe 100w zapasu pakowanie się w AM4 jest kompletnie bez sensu, ile na tych modułach 2x16 zaoszczędzi? 200-300zł... wpakuje się tylko w martwą platformę. Trzeba kupić raz a w miarę sensownie nawet jeżeli trzeba będzie dopłacić te kilka stówek zamiast za chwile żałować decyzji -
Przez galakty · Opublikowano
No i główny argument poszedł w piach Ale pożyjemy zobaczymy, pograłbym w coś na poziomie Wieśka, ale nie mam wielkich oczekiwań. -
Przez trepek · Opublikowano
Z jakiego samochodu zdjęcie? Bo to wygląda na ekoskórę. Skóra od spodu jest "włochata" (jak zamsz), nie ma materiałowej wstawki jak na Twoim zdjęciu. Jedynie stosuje się cienką warstwę flizeliny jako przekładkę między gąbkę a skórę ale ta flizelina to raczej przyklejona do gąbki jest. Od góry skóra, od dołu ekoskóra. Jak swego czasu zdejmowałem w Audi A4 B6 tapicerkę skórzaną z foteli to od spodu właśnie taka włochata była jak na zdjęciu wyżej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi