GordonLameman 9 487 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 49 minut temu, Bono_UG napisał(a): To kartony też musisz sam odwozić? W takim przypadku to się nie dziwie, że jesteś przyzwyczajony do wożenia śmieci. mam worki na papier, ale kartony do nich nie wchodzą więc jak się zbierze w garażu to robie wycieczkę na pszok.
kubikolos Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 57 minut temu, Bono_UG napisał(a): W takim przypadku to się nie dziwie, że jesteś przyzwyczajony do wożenia śmieci. dobrze wytresowany to i usmiech szeroki
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, kubikolos napisał(a): dobrze wytresowany to i usmiech szeroki Dla mnie czynności pomagające środowisku nie są problemem. Tym bardziej, że tak to działa w całej Polsce gdy mowa o domkach jednorodzinnych. Mógłbym kartony drzeć do worka, ale łatwiej i szybciej zawieźć na pszok. Ale wiesz, ja po prostu nie jestem toksycznym idiotą, socjopatą czy bezmyślnym kretynem
Cappucino Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, GordonLameman napisał(a): więc jak się zbierze w garażu to robie wycieczkę na pszok. Po co? U nas odbierając worki odbierają też kartony które są kładzione obok nich, nie robią z tym problemu.
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Cappucino napisał(a): Po co? U nas odbierając worki odbierają też kartony które są kładzione obok nich, nie robią z tym problemu. Nie widziałem żeby gdziekolwiek tak to działało na Śląsku.
Cappucino Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 11 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nie widziałem żeby gdziekolwiek tak to działało na Śląsku. Bo to Śląsk. Ma to ten plus, że są mniejsze kolejki w dni kiedy jest otwarty pszok. Edytowane 1 godzinę temu przez Cappucino
Slayer Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak ma się miejsce na składowanie tego to spoko, ja akurat mieszkam w bloku i w mieszkaniu nie mam miejsca więc po prostu od razu wszystko zabieram i wychodzę wywalić na śmietnik. Miałem kilka rzeczy, które by trzeba do pszoku zawieźć (olej do silnika, płyn chłodniczy itp) ale narazie trzymam to w piwnicy. PSZOK mam 15 km, jakos nie mogę się zebrać żeby wyciągnąć to wszystko z piwnicy, zapakować auto i tam specjalnie jechać.
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, Cappucino napisał(a): Bo to Śląsk. Ma to ten plus, że są mniejsze kolejki w dni kiedy jest otwarty pszok. U mnie kolejek nie ma, to małe miasteczko
Cappucino Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Slayer napisał(a): które by trzeba do pszoku zawieźć (olej do silnika, płyn chłodniczy itp) Pszoki o ile wiem, nie przyjmują chemii samochodowej, przynajmniej u mnie.
Slayer Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A to nie wiedziałem to co mam zrobić z kilka litrami oleju 5W-30? ; D
Cappucino Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, Slayer napisał(a): A to nie wiedziałem to co mam zrobić z kilka litrami oleju 5W-30? ; D Zawieźć do jakiegoś warsztatu, powinni przyjąć.
AndrzejTrg Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): mam worki na papier, ale kartony do nich nie wchodzą więc jak się zbierze w garażu to robie wycieczkę na pszok. A tak zapytam, z czego to masz kartony? Ja mieszkam nad zakładem i sklepem fryzjerskim, do tego jakiś sklep z ciuchami, i tam co wywóz śmieci, kartony spakowane do worków, a dostawy towaru czasem widzę i małe to one nie są. Więc tak mnie trochę ta wielkość zastanawia. Edytowane 27 minut temu przez AndrzejTrg
GordonLameman Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu 17 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): A tak zapytam, z czego to masz kartony? Ja mieszkam nad zakładem i sklepem fryzjerskim, do tego jakiś sklep z ciuchami, i tam co wywóz śmieci, kartony spakowane do worków, a dostawy towaru czasem widzę i małe to one nie są. Więc tak mnie trochę ta wielkość zastanawia. Ostatnio z akcesoriów dla dzieci, duże kartony po żywności (zamawiam przez neta) etc.
Rekomendowane odpowiedzi