Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam nie wiem o co chodzi, mi wszystko działa ¯\_(ツ)_/¯ automat był zapchany W połowie, ale przyszła kobita, wymieniła kosz i dalej wrzucam. 

Kod zamazałem bo jeszcze nei wykorzystałem :E

IMG20260608181534~2.jpg

12 godzin temu, janek25 napisał(a):

Yhm to dlatego że w lesie wyrzucam :hihot:

Twoje pieniądze ¯\_(ツ)_/¯ 

Opublikowano
22 minuty temu, huudyy napisał(a):

Ja tam nie wiem o co chodzi, mi wszystko działa ¯\_(ツ)_/¯ automat był zapchany W połowie, ale przyszła kobita, wymieniła kosz i dalej wrzucam. 

Kod zamazałem bo jeszcze nei wykorzystałem :E

Właśnie nie wiem co gorsze, czy jak automat od razu nie działa, czy jak stoi przed tobą taki rekordzista z worami albo dwóch. Stoisz 20 minut, czekasz i nie wiesz, czy zapchaja automat albo go zepsują czy nie.

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, 209458 napisał(a):

Stoisz 20 minut

To ile ty wrzucasz te butelki? Mi schodzi tak z 3 sekundy na jedną maks, łącznie byłem tam 4 minuty może :E

31 minut temu, 209458 napisał(a):

albo go zepsują

Od... Wkładania butelek do automatu na butelki? XDD 

Częściej jeździć na pewno nie mam zamiaru, jak uzbiera mi się skrzynka to dopiero odwożę. 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano

Jak ktoś umie z tego korzystać to spoko, ponieważ myślałem że to trudne nie jest, ale niedawno ooierdoliłem gościa bo co druga butelka mu wracała i idiota po 10 razy próbował...a jak mu jakąś już wciągało to próbował zaraz te cofnięte wrzucać, albo dwie na raz :wariat: debil po prostu. 

Opublikowano
1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

Od... Wkładania butelek do automatu na butelki? XDD 

Wszystko zależy od obsługi, a bardziej od chęci. Są automaty gdzie wkładając butelkę musisz zrobić to kodem kreskowym do góry. Jak ktoś tak prostej rzeczy nie ogarnia gdzie góra gdzie dół to potrafi na siłę wrzucać do środka te butelki. Jak wleci za daleko, to taśma jej nie zwróci, ale wykryje zacięcie butelki i wyłącza przyjmowanie kolejnych. Jak obsługa sklepu wie co zrobić w tej sytuacji, ale nie ma chęci, albo nie wie co zrobić, to automat robi się nieczynny do czasu, aż ktoś usunie zablokowaną butelkę. 

Opublikowano

@LeBomB sprawdź mój rachunek, ile wrzuciłem butelek - automat Ani razu mi się nie zaciął poza momentem gdy był przepełniony. 

PS automaty z Lidla są zdecydowanie najlepsze, najgorsze ma biedronka w której potrafią się zaciąć od krzywego spojrzenia :E

Opublikowano (edytowane)

Edit: a nie, wiesz co, nie będę się zniżał do twojego poziomu. Robisz to wyłącznie dla prowokacji i stąd poruszenie w moją stronę, mimo iż nie tylko ja o tym pisałem, że takie przypadki są. Wszystko jasne.

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, janek25 napisał(a):

Niby jak ma działać jak 100 procent butelek wróci 

Tłumaczyłem to już... Jak wróciłoby 100% butelek, znaczy że system wymaga już tylko podtrzymania, a jego dalszy rozwój nie wymaga już dużych nakładów, zatem wystarczyć powinna sama kasa ze sprzedaży surowca pozyskanego z tych butelek. To na prawdę nie jest trudne do zrozumienia, wystarczy nie tworzyć sobie w głowie teorii spiskowych.

Edit: tak, może dla ciebie to wyda się w tym momencie niewiarygodne, ale operatorzy kaucyjni sprzedają surowiec, nie tylko zbierają kaucję...

Z resztą tobie też już to tłumaczyłem, ty dalej swoje, więc szkoda mojego czasu.

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, janek25 napisał(a):

Taki butelkomat to 6KW pradu zuzywa ,by trzeba policzyć ze nie zanieczyszcza bardziej  jak stoi niz nie stoi

No ale jak ktoś policzy to ja samochód elektryczny to rożne rachunki są :hihot:

Co cię to obchodzi skoro sam jesteś tylko śmieciarzem w lesie? 

https://forum.ithardware.pl/topic/8533-system-kaucyjny/page/84/#findComment-457282

Dopieprzasz się tylko po to żeby się dowalić, serio. 

49 minut temu, janek25 napisał(a):

Bankomat mi sie nie posuł przez 25 lat .Wiadomix ze to ty wiesz lepiej:hihot:

A kto chce rzucić pod nogi śmieć to go rzuci

A widzisz, mi raz zjadł pieniądze, raz kartę ¯\_(ツ)_/¯ 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano

https://www.portalspozywczy.pl/technologie/wiadomosci/prezesowi-operatora-kaucyjnego-grozi-15-lat-wiezienia-ministerstwo-klimatu-odpowiada,286586.html

to nie ja zawijam kiece

5 minut temu, huudyy napisał(a):

Co cię to obchodzi skoro sam jesteś tylko śmieciarzem w lesie?

ludzie niestety przez wasze dzialania podrzucają,szczególnie budowlanke

Smieci są za drogie

https://wiadomosci.radiozet.pl/biznes/znalezli-to-w-smietniku-i-wybuchla-afera-co-grozi-za-podrzucanie-smieci