Katystopej 1 385 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie, dla większości ludzi jazda nie będzie bardzo tania bo większość nie ma możliwości ładowania się ze swojego licznika.
Wu70 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 9 minut temu, Katystopej napisał(a): Nie, dla większości ludzi jazda nie będzie bardzo tania bo większość nie ma możliwości ładowania się ze swojego licznika. Już była ta dyskusja i dezinformujesz. Większość Polaków mieszka w domach i ma możliwość ładowania się ze swojego licznika.
KaniaPC Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 9 minut temu, Katystopej napisał(a): Nie, dla większości ludzi jazda nie będzie bardzo tania bo większość nie ma możliwości ładowania się ze swojego licznika. Nie, większość użytkowników aut elektrycznych ma możliwość ładowania się z własnego licznika. Dlatego właśnie mają auta elektryczne i dlatego mogą jeździć bardzo tanio Teraz, Wu70 napisał(a): Już była ta dyskusja i dezinformujesz. Większość Polaków mieszka w domach i ma możliwość ładowania się ze swojego licznika. Gdzie można dać łapkę w górę za Twoją wypowiedź?
galakty Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Przy średnik wieku auta w Polsce wynoszącym 15 lat to fajne marzenia... A to i tak przy leasingach i dopłatach. Prąd to najmniejszy problem
DjXbeat Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Katystopej napisał(a): Nie, dla większości ludzi jazda nie będzie bardzo tania bo większość nie ma możliwości ładowania się ze swojego licznika. Ponad 54% Polaków mieszka w domach jednorodzinnych - dane CBOS. Ponad 3/4 obecnych użytkowników aut EV w Polsce ma możliwość ładowania auta z gniazdka. Edytowane 7 godzin temu przez DjXbeat
Cappucino Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 31 minut temu, DjXbeat napisał(a): Ponad 3/4 obecnych użytkowników aut EV w Polsce ma możliwość ładowania auta z gniazdka. Logiczne, bez tego pewno by ich nie kupili. 3/4 to i tak słaby wynik, liczyłem na 100%.
SuLac0 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) dlaczego mam sie ladowac tylko w domu, jezeli mam mozliwosc tez poza nim tym bardziej, jezeli nie ponosze przy tym zadnych "kosztow" finansowych i czasowych. Edytowane 7 godzin temu przez SuLac0
DjXbeat Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, Cappucino napisał(a): Logiczne, bez tego pewno by ich nie kupili. Ja napewno bym nie kupił - nie wyobrażam sobie bym musiał jechać 10km do miasta by naładować auto Ładowanie w domu to coś pięknego - auto zawsze gotowe do jazdy.
8V32 PcLab Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dla mnie podpięcie wtyczki ładowania to już nawyk. Podjeżdżam, przycisk klapki, wysiadam i wkładam wtyczkę. Na CPN podjeżdżam tylko pozdrowić znajomych, ewentualnie lub coś więcej Parkuję przed garażem bo w środku zabytek stoi i motocykle, ale za kilka miesięcy rozbuduję garaż wzdłuż i postawię podnośnik aby "piętrować" auta, przyda się też do dłubania.
Rekomendowane odpowiedzi