Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
@CryptTM Raczej musisz poszukać kogoś innego nawet jakbym miał tą pastę to nie będzie czasu na testowanie. Pomimo, że już wolne do 6 stycznia -
Przez galakty · Opublikowano
Traumatyzował bo grałem Deadeye, a ona jest na hita. Tylko nie mam zamiaru 10 raz przechodzić nudnej jak flaki kampanii. -
Przez Gang · Opublikowano
W warsztacie mamy dużo Milwaukee, po gwarancji też je naprawiamy i nie ma tragedii z dostępem do części i cenami. Ogólnie jakby kiedyś Unia wpadła na pomysł aby Aku musiały być uniwersalne to byłoby pięknie. Bo teraz jak się ma worek Aku to ciężko na inna markę przejść. -
Przez Funky Koval · Opublikowano
Nic nie jest. Nic też nie robisz źle. Bf6 ma skopany kod sieciowy. Tak skopany, że to co opisujesz jest w zasadzie normą i się przez to grac czasem odechciewa. Za to temu geniuszowi się najwyraźniej zachciało, bo dostał kasę za reklamę laptoka i nagle ochy i achy jakie grafika ostra uaaaa a jak się strzela cudnie w wyższej rozdzielczosci mmm dlss jaki pyszny a frame gen jak podbija fpsy no sprzedał się kromka ze smalcem -
Przez brainq · Opublikowano
Na wyprzedaży steam kupiłem to + z innego sklepu dodatek do persona 3 i na ten rok koniec.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi