Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Ale sprzedasz też drożej, a kapitał już byś budował. Chyba że wynajmie smutnych panów, niejedną historię słyszałem -
Przez BEM.22 · Opublikowano
Mój diesel żre jak pomylony ale 750km przy średniej 125km/godz robi bez problemu zimą , niestety na taki zasięg to przykładowa Tesla Model Y potrzebuje baterię 160kWh minimum . Na takie pojemności w autach tej klasy przyjdzie poczekać minimum 6-7 lat. -
Przez toska78 · Opublikowano
No to jesteś rekordzistą. Takiego statteru (prawie 23s na środkowym zrzucie) jeszcze nigdzie nie widziałem. Sprawdzałeś też przy Game Mode on? -
Przez Keller · Opublikowano
A u nas może i drukuje kupony, ale nie sczytuje ich na kasie, więc powiedzieli że proszę składować je w domu... bo są ważne 3 lata. A tu mówisz miesiąc. Ciekawe komu wierzyć. Nadal patologia. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
No właśnie ceny prądu nie poszybują tam gdzie centa będą obok źródła prądu tylko tam gdzie są ograniczenia przesyłowe czyli aglomeracje miejskie. Właśnie dlatego są problemy z uzyskaniem przyłącza nawet przez kilka lat ponieważ zdolności przesyłowe są tam ograniczone. Inna sprawa, że chińczyk zrzuca centra danych pod wodę gdzie z jednej strony ma chłodzenie, a z drugiej łatwo dostępną zieloną energię. Jeżeli to wypali to pozamiatają ekonomię utrzymania AI. Microsoft zrezygnował z projektu ze względu na koszta serwisu testowanego modułu ale projekt sam w sobie był sukcesem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi