Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Takich tytułów trochę jest, swego czasu był temat na pclabie i ludzie wrzucali info które gry się wywalają bez swapa -
Przez Kyle · Opublikowano
U mnie jakoś się nie wywalają. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Ty zacząłeś od RE4, a jak od RE5 Prawdę mówiąc jedyna twarz na jaką szczególnie zwracałem uwagę to była twarz Ashley, a ta wyglądała przepięknie Jej twarz jest od modelki Ella Freya. https://www.instagram.com/ella.freya/?hl=pl Tej grze to praktycznie żadna nie dorówna. Ta gra była prawdziwym hitem na konsolę swego czasu i szalenie oryginalna, bo w jakich grach jedna z głównych bohaterek to 14 latka? Nie znam takich. To ją również wyróżniało. A może dobrze że nie skończyło się tak jak Resident Evil Village. Tam jest zaskakujące zakończenie, ale w negatywnym względzie. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ostatnio na pewno w premierowym wydaniu Hogwarts Legacy miałem crashe jak testowałem z wyłączonym swapem. Ale na co dzień i tak mam włączony, właśnie po to, aby mieć pewność, że jakaś randomowa gierka się nie będzie wywalać bo swap wyłączony. Zawsze coś się trafi co się gryzie z wyłączonym swapem, a sam swap niczemu nie szkodzi. Jest w razie coś po prostu. -
Przez j4z · Opublikowano
Cofam to. Nie będę mieć ulubionego albumu Metallici. Lecę sobie dyskografię po kolei.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi