Final Fantasy XVI PC, PS5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Czubatka Boża · Opublikowano
Gram w Dragon Age: Straż Zasłony - The Veilguard na Xbox Series X. Powiem szczerze że gra nie jest aż taka zła. Obawiałem się krytyki gry jednak widzę że niepotrzebnie. -
Przez Imm · Opublikowano
Powoli się do tego przymierzam. Pieniądze są, trzeba ruszyć z tematem. Dzieci dorosłe wyszły "z domu", przeglądamy działki i jak wybierzemy to planujemy zlecić budowę takiego domku pasywnego(80m2), bo większy dla nas(ja + żona) jest zbyteczny. Masz rację, awaryjnie musi być jakiś agregat do tego. W domach pasywnych generalnie to rekuperacja chyba jest standardem do tego zazwyczaj z różnymi filtrami. Na pewno takowa w moim będzie, pewnie w wersji z wymiennikiem gruntowym. -
Przez b3com · Opublikowano
Cześć Do zestawu potrzebuje jeszcze skompletować monitory, planuję kupić dwa. Jeden główny i drugi pomocniczy, tak żeby rzucić jakiś film w trakcie, yt, czy coś googlować. Główny monitor głównie gry FPS, ewentualnie 1440p. Matryca IPS Nie planuje wydać tyle pieniędzy na OLEDa … niestety Jeśli chodzi o główny to mam upatrzone coś takiego: https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/przekatna-ekranu-cal_27/czestotliwosc-odswiezania-obrazu-hz_240 https://www.proshop.pl/Monitor/27-GIGABYTE-GS27Q-X-2560x1440-QHD-250Hz-IPS/3325853?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=searchengine&gad_source=1&gad_campaignid=22114934808&gbraid=0AAAAAC2W_Xn4yW_KEaSSlaxsHE0BjVcKx&gclid=CjwKCAiA95fLBhBPEiwATXUsxIKWXotSqo26g8OMRmBqv-b0qWUHRvU9dSlQP121bwlghcfYAGIgdRoCVdEQAvD_BwE a ten drugi to myślę że starczy zwykle 1080p 144hz edit: ktoś kojarzy w ogóle stronę z drugiego linku ? -
Przez galakty · Opublikowano
A pasuje któryś? Bo każdy inny
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi