lukadd Opublikowano Środa o 15:18 Opublikowano Środa o 15:18 @ODIN85 A w pracy jak, grzeją? Dali wam kufajki?
Zas Opublikowano Środa o 17:07 Opublikowano Środa o 17:07 (edytowane) U mnie w pracy cieplej teraz, niż jak było -1 st. C, bo w końcu grzejniki grzeją na full. Ot, paradoks, ale w świetle powyższego stwierdzam, że mogłoby tak mrozić i do maja... (nie no, kutwa, żartuję! - tfu tfu, na psa urok, bo jeszcze się spełni! 😱) Edytowane Środa o 17:13 przez Zas
maras2574 Opublikowano Środa o 17:16 Opublikowano Środa o 17:16 Ja w robocie krótkie spodenki i t-shirt, 23 st., upał !!! Wentylatorem muszę się wspomagać A latem ??!!! Ponad 3 dyszki na hali, dramat U mnie dziś w nocy skromne -10 było
Killer85 Opublikowano Sobota o 22:58 Opublikowano Sobota o 22:58 Cóż...spadło z 7cm. śniegu wczoraj i dziś... Na chodnikach dramat...ślisko i nieodśnieżone...można się wy... Drogi czarne Zamość
Zas Opublikowano Niedziela o 15:58 Opublikowano Niedziela o 15:58 (edytowane) Trump chciał Grenlandię, to ją dostał Znowu szczególnie wesoło jest ponoć u rednecków w Teksasie, pomimo że tam do - 30 st. daleko. Edytowane Niedziela o 15:59 przez Zas
sabaru128 Opublikowano Niedziela o 18:50 Opublikowano Niedziela o 18:50 (edytowane) póki co to już więcej śniegu leży u mnie przed domem niż tam nasypało i widać na kamerach że też od dawna śniegu nie widzieli. Edytowane Niedziela o 18:53 przez sabaru128
Áltair Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Drzewa skute lodem, że aż gałęzie do ziemi sięgają, trakcje skute lodem (tramwaje nie kursują kolejny dzień), ludzie masowo na SOR przyjeżdżają od upadków.
Rekomendowane odpowiedzi