Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Grolshek · Opublikowano
Rycerz zajebisty, Fallout jeszcze bardziej. Cieszę że nadal dobre seriale wychodzą. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Rycerza czekam na całość. Fallout faktycznie bieda. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Czy oni mogliby w końcu zająć się sobą? Boli, oj boli ich, że Europa nie daje się wciągnąć pod but. Swoją drogą kto by pomyślał z jeszcze 2 lata temu, że USA w rok rozwali swoje sojusze a jej sposób działania to będzie w zasadzie kolejny kacapland. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Mam VA i po raz enty napiszę: wrogowi bym nie polecił. Miałem świetnego IPSa to mi się czerni zachciało. Smuży tak że aż przykro się robi. -
Przez VRman · Opublikowano
To równie dobrze możesz napisać o lewicy i w sumie 99% polityków nie tylko w Polsce. No chyba, że przestaną się wzorować na swoich kolegach z innych państw, bo co lewica wyprawia tam, w ogóle się od pisuarii nie różni. Czy z ruskimi to nie wiem, ale lewica nie raz przejawiała miłość do tych chińskich. 99% polityków zrobi laskę komu trzeba jeśli w tym widzi osobiste korzyści, bez patrzenia na losy kraju, o który powinni się troszczyć, bo do tego zostali wybrani. Welcome to the real world, Neo. Jak będziesz się upierał, że tylko patoprawica to syf i bez niej wszystko będzie OK, to idziesz tą samą drogą co niektórzy MAGA'wcy w USA którzy to samo myśleli o lewicy, więc wybrali Trumpa.. a teraz "nie są zachwyceni" tą administracją.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi