Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alien3-2000x1415-1.jpg

Ta bohaterka też była łysa i co lubię to postać, bo jest bardzo dobrze napisana, ma dobre podłoże fabularne, do tego jest dobrze zagrana i dzięki temu jest ikoniczna, nie to coś z tej gierki.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Też ją lubię ale pamiętajmy, że przed wyłączonym HairWorks Ripley była z Full HairWorks :D 

Technologii ŁonWorks i Pachworks nie znam to się nie wypowiadam szerzej :P 

Za to o WórWorksie możemy rozprawiać godzinami ale może lepiej nie :E 

Edytowane przez lamparcicho
  • Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, lamparcicho napisał(a):

Jak napisałeś to ogólnie

Ogolnie ;)

2 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Ta bohaterka też była łysa i co lubię to postać, bo jest bardzo dobrze napisana, ma dobre podłoże fabularne, do tego jest dobrze zagrana i dzięki temu jest ikoniczna, nie to coś z tej gierki.

Fajnie porownywac produkt "skonsumowany" juz do czegos co tak naprawde poza wygladem postaci nie wiesz nic ;)

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

No i po kij ja się tak rozpisuje :E 

A wczoraj mi się przypomniało w jaką bym zagrał gierkę ale marzenie ściętej głowy bo DZIWNYM TRAFEM taka gra dzisiaj nie powstanie :P 

No i ma hairworks i inne worksy też ma :D 

9066700432d02ad878e6a45823250f7a37ec3064

Edytowane przez lamparcicho
  • Like 2
Opublikowano

Bohaterka wygląda jak jedna z postaci z Concord. Chyba musieli ją zaprojektować przed blamażem tej wspaniałej gry. Tu nie chodzi o to, że każda bohaterka musi być symbolem seksu. Tutaj mamy płeć nijaką, a bohaterka jest odpychająca. Jest gorsza od Abby i tego czegoś z nowego Fable. Nie ma co porównywać do Ellen Ripley czy Demi Moore z G.I. Jane. Te panie po zgoleniu głowy nadal były kobiece. A opitolenie wynikało z dbania o higienę w więzieniu i koszarach. Może nasza nowa bohaterka ma kosmiczne wszy. Nie ma to jak wprowadzanie do nowego IP bohatera, który odrzuca lub wzbudza śmieszność. Jak chcieli zrobić twardą Azjatkę to trzeba było wzorować się na Pom z Mission Impossible. Mam nadzieję, że ND rozwali sobie ten głupi ryj :D

Mission-Impossible-7-Pom-Klementieff-Jac

Opublikowano

Masakra co za dno:kupa:woke, do tego pospolita fabuła... jak kalka Star Wars Outlaws tylko z mieczykiem.

Pierwsza gra od Naughty Dog, którą totalnie zlewam, zero zainteresowania. No i sam dodałem łapkę na youtubie...

nothumbsdown.gif

Opublikowano

Ani mnie ten trailer grzeje, ani ziębi. Mógłby się pod tym podpisać dosłownie każdy dev i wydać pierwszy lepszy Ubisoft. Taki miszmasz klimatów, które w grach czy innych mediach przewalały się ostatnio już wiele razy (a ten mocarny product placement to już przemilczę). Nie kupili mnie, przynajmniej na razie. Mimo wszystko od Naughty Dog oczekiwałem chyba większego pieprznięcia. Czego można być pewnym, to solidne technikalia, bo to "Psiaki" zawsze "dowożą" już od czasów pierwszego PlayStation i pod tym względem powinno być solidnie.

Myślałem, że po zapowiedzi nowej gierki od ND to ślinotoku dostanę i pomyślę w końcu na poważnie o kupnie PS5. Nope, nie tym razem. Poczekam chyba i ogram już wersję Remastered na PS6. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Ten screen jeszcze bardziej mnie utwierdza, że ta gra to jakaś komedia, groteska... laska leci w kosmosie na obcą planetę i wychodzi sobie w adidaskach, jeansach i kurtce:lol2:

Ja rozumiem gdyby to było chociaż w poważnym tonie jak Mass Effect, skafandry itp. ale to? To wygląda jak jakaś bekowa gra AA nieznanego studia.

I jeszcze ten miecz do walki w czasach jak latasz między gwiazdami i odwiedzasz nieznane planety. No comment.

Jestem w szoku, że Naughty Dog robi taką gre:E

No patrzcie to

Screenshot_20241213-221526_Chrome.jpg

Edytowane przez Spychcio
  • Haha 1