Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bo tak jest tyle lat czekania na petardę od ND. A tu dostajemy takie coś :E Szczena opadła, ale nie z wrażenia, raczej z zażenowania jak oglądałem ten trailer.

Ciekawe w ogóle co będziemy robić w tej grze, bo jak biegać głównie po lasach i polach w świecących bucikach z świecącym mieczykiem i tłuc robociki to tak bida trochę :E Jakieś wypasione miasto w klimatach sci-fi by tu pasowało, aby pokazali w tym trailerze, chociaż urywek.

Edytowane przez lukadd
  • Like 2
Opublikowano

Nie spodziewajcie fabuly na poziomie nawet 5/10

Gre robi Drucmann, bedzie RTV bedzie AGD, bedzie LPG. Jednym slowem gra dla modern audience.

Techologicznie pewnie dowioza bo to jedno z glownych firm dev sony.

Ja odpadam na wstepie. Powtorze jescze raz i bede powtarzal.

Po tym co fabularnie zrobili z TLoU2 i z Joelem niech se glupi ryj rozwla.

Opublikowano

Ale zminusowali tę zapowiedź:

Opera-Zrzut-ekranu-2024-12-17-091153-www

Zdecydowanej większości nie podoba się, co tu zobaczyli. 

Chyba pierwsza gra od NG, która dostała aż tyle łapek w dół. 

Nawet sekcję komentarzy wyłączyli. :E 

Opublikowano
10 godzin temu, lukadd napisał(a):

Bo tak jest tyle lat czekania na petardę od ND. A tu dostajemy takie coś :E Szczena opadła, ale nie z wrażenia, raczej z zażenowania jak oglądałem ten trailer.

Ciekawe w ogóle co będziemy robić w tej grze, bo jak biegać głównie po lasach i polach w świecących bucikach z świecącym mieczykiem i tłuc robociki to tak bida trochę :E Jakieś wypasione miasto w klimatach sci-fi by tu pasowało, aby pokazali w tym trailerze, chociaż urywek.

Do momentu pokazania tej końcówki z robotem to nawet mi podchodziło, taki trochę klimat technologii z obcego - i w sumie jakby zrobili porządny sci-fi horror w stylu Dead Space to wciąż bym w to szedł. Dlatego wciąż mam nadzieję, że to klepanie robotów z trailera to był tylko taki odwracacz uwagi i że jednak będzie poważniej i straszniej niż to wygląda :E 

A wycieków fabuły z neogaf to bym nie brał na poważnie. Ludzie mają obecnie tak nasrane w deklach że jestem w stanie sobie wyobrazić że jakiś idiota poświęca kilka dni życia, żeby taką fabułę spreparować i wrzucić :E 

Opublikowano
12 godzin temu, Vulc napisał(a):

Lokowanie jedno, mało kobieca kobieta drugie. Ja to jestem w stanie przeboleć, moja psychika od tego nie ucierpi, bez przesady. Tyle, że nawet w tej krótkiej zajawce, ta postać wydaje się denerwująca i dziecinna. W żaden sposób nie przypomina wspomnianej Ripley czy Furiosy. Raczej gówniarę z lekceważącym podejściem do życia, która wszystko wie lepiej. Mnie to z miejsca odrzuciło, a to o czym wspomniałem wyżej, tylko spotęgowało efekt.

Nie oglądałem Mad Maxa, także postać Furiosy nie jest mi znana. Ta seria, patrząc po filmach na yt i wpisach na reddit, chyba też została uznana za woke propagandę?

Gdyby Alien z Ripley debiutował współcześnie to pewnie nie obyłoby się bez zarzutów o woke. Najnowszy Romulus był o to posądzany, ale film jest dobry/zarobił na siebie i głosy narzekaczy gdzieś ucichły po premierze.

Rozumiem, że gdyby w Intergalactic zamiast Jordan wstawali aroganckiego gościa na wzór Petera Quilla z Guardians of the Galaxy to wtedy trailer zostałby odebrany zupełnie inaczej przez większość graczy.

11 godzin temu, Kszyrztow napisał(a):

Nie wiem też dlaczego wychodzisz z założenia, że Kojimie z tego powodu wszyscy biją brawo. On ma po prostu taki styl i tyle. Przecież to też nie każdemu się podoba. 

Po prostu wydaje mi się (może błędnie, w końcu cała sprawa jest bardzo świeża), że te zarzuty o product placement są przesadzone w przypadku Intergalacitc i wynikają po części z negatywnego nastawienia do studia. Kojimie może nie wszyscy biją brawo, ale też nikt mu za bardzo nie wytyka jego "stylu".

Naughty Dog w przeszłości nie zrobiło ani jednej słabej gry, a tu są traktowani jakby dopiero wchodzili na rynek i nowa premiera była niepewna.

11 godzin temu, kanon7 napisał(a):

Ale pierwsza myśl mnie przeszła - czy kur%^ Concord im nie wystarczy? Więc wchodzi NaughtyDog i pokaże że można to bardziej spie%^ :E

Co ma GaaS do gry singleplayer?

1 godzinę temu, Jaycob napisał(a):

Chyba pierwsza gra od NG, która dostała aż tyle łapek w dół. 

Nawet sekcję komentarzy wyłączyli. :E 

Gdzie byłeś w czasie premiery TLOU2?

Wtedy Sony wyłączało nawet możliwość dawania łapek xD 

46 minut temu, Stjepan napisał(a):

787741019_267.jpg

Co ciekawe, obie gry to exy Sony, a ich twórcy robią sobie selfie ;)