j4z 943 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Usta na bank pompowała. A jak wpisałem "... without makeup", to taka ładna nie jest imo. Edytowane 13 Marca przez J4Z66
chrumcio 69 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Kobiety same się oszpecają a potem narzekają Dużo ładnych aktorek oszpeciło się przez te botoxy itp... Powinno to być jakoś zakazane
Lypton 953 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Jack Quaid w filmie Nowokaina. Ring a bell? Podobno kolejna adaptacja Maxa w drodze, ktoś tu chyba o angaż się stara. Edytowane 17 Marca przez Lypton 1
Vulc 2 191 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca No raczej. Co nie zmienia faktu, że gość pasuje do tej roli jak pięść do nosa. Nawet do roli w tym filmie. Z taką facjatą jest niestety jak Tom Holland, ciężko go traktować poważnie.
Lypton 953 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Nie no, skóra zdjęta z Sama Lake'a, jedynego prawilnego Maxa. Edytowane 17 Marca przez Lypton 1 1
j4z 943 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca https://www.filmweb.pl/film/Gayniggers+from+Outer+Space-1992-138784
ghostdog 906 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Jutro premiera Snow White. Tak sobie sprawdziłem karierę Zegler, która jak wiadomo raczej nie przyczyni się do sukcesu filmu. Nie wiem jakim cudem ona miała takiego farta. Młode aktorki zaczynają od grania w tanich szmirach a ona debiutowała u Spielberga w West Side Story (główna rola kobieca). Potem Shazam (2) i Igrzyska Śmierci: Ballada ptaków i węży. Może nie były to za dobre filmy ale przynajmniej miały duży budżet (były spore oczekiwania wobec tych produkcji). Ciekawe jak potoczy się jej kariera, po tych jej ostatnich występach i wygłaszaniu swoich mądrości Na pomidorach oceny krytyków za Snow White to 46%.
Lypton 953 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) @ghostdog Jej wybór przez Spielberga nie był kontrowersyjny - szukał nowej twarzy do zagrania młodej latynoski, na dodatek potrafiącej śpiewać i tańczyć. Zegler była doświadczoną (jak na swój wiek) i cenioną aktorką musicalową, nominowaną w tych uesańskich high schoolowych nagrodach, a wiadomo jakiego fioła na punkcie wszelkich high schoolowych aktywności mają Amerykanie. Do tego już wcześniej grała w West Side Story na deskach teatrów. Potem Złoty Glob i poszło. Edytowane 21 Marca przez Lypton 2
leven 548 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Lubię ten film, ale jakość jest be: https://vider.pl/vid/+fxme5xm Czy istnieje darmowa lepszej jakości wersja ?
ghostdog 906 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca @Lypton Mieć warsztat teatralny i przez swoją jadaczkę tak się załatwić. Aż sprawdziłem na imdb, Zegler nie ma nic w planach po Snow White, biała plama. Inne młode i gorące nazwiska mają po kilka tytułów w produkcji lub niedalekiej przyszłości (Ortega, Sweeney czy Merced). 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 49 minut temu, ghostdog napisał(a): @Lypton Mieć warsztat teatralny i przez swoją jadaczkę tak się załatwić. Aż sprawdziłem na imdb, Zegler nie ma nic w planach po Snow White, biała plama. Inne młode i gorące nazwiska mają po kilka tytułów w produkcji lub niedalekiej przyszłości (Ortega, Sweeney czy Merced). Jenna Ortega jest lubiana i ma bardzo poukładane w głowie, Zegler pierdzieli farmazony i jest zblazowana, niby są prawie w tym samym wieku, obydwie latynoski, ale Ortegę lubię bardzo, ona wie czego chcę i jak kreować swoją karierę.
ghostdog 906 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Widać, że Ortega nie boi się przyjmować ról w specyficznych filmach. Z jednej strony gra w popularnym serialu Wednesday, z drugiej strony angażuje się w projekty studia A24 i gra w X lub Death of a Unicorn. Nawet jak zaliczyła występ w dużym tytule jak Scream, to w tym samym roku zagrała małą rolę w filmie Foo Fighters - Studio 666.
ghostdog 906 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Powstaje nowa ekranizacja legendarnej powieści o przygodach Hrabiego Monte Christo. Tym razem w wersji "The Count of Monte Negro from Wakanda"
ghostdog 906 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Zmarł Richard Chamberlain. Najbardziej pamiętam go z serialu Shogun. 3
Reddzik 2 777 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Przeżył 90 lat. Pamiętam go z Shoguana, z Ptaków Ciernistych Krzewów. Ale to właśnie Anji-san najbardziej mi utkwił w pamięci. 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Val Kilmer nie żyje kojarzę go z Batmana Forever i pewnie wielu innych filmów, ale na szybko skojarzyć nie mogę. R.I.P Edytowane 2 Kwietnia przez AndrzejTrg 4
miro 712 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) dla mnie najbardziej Ice z Top Gun, no i z Gorączki, lata chorował, przykre... wspomina się wielkie gwiazdy, wyżej Chamberleina, Kilmera ale 30.03 odszedł też wielki gwiazdor kina kopanego lat 80/90 kto nie oglądał w tamtych czasach na VHS produkcji z Cookiem, Cynthią Rothrock. Mowa o zazwyczaj w tych filmach czarnym charakterze, mistrzu Richardzie Nortonie a jak ktos chce sobie z sentymentu przypomniec te stare gwiazdy to polecam zeszłoroczny " Last Kumite " https://www.filmweb.pl/film/The+Last+Kumite-2024-10044971 Edytowane 2 Kwietnia przez miro
ghostdog 906 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Vala zawsze go lubiłem, szczególnie że grał w ważnych dla mnie filmach. Jako dzieciak uwielbiałem Willow, jako fan The Doors za rolę Jima Morrisona. Za świetny występ w Gorączce oraz za legendarną rolę w Top Gun. Tak go zapamiętam. 2
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ostatnio aktorzy schodzą z tego świata jeden po drugim. Dopiero co zmarł Chamberlain a teraz Kilmer
crush 3 575 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 1 minutę temu, Kris194 napisał(a): Kilmer Val? On chyba aż tak stary nie był? edit. Nie spojrzałem wyżej. Edytowane 2 Kwietnia przez crush
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, crush napisał(a): Val? On chyba aż tak stary nie był? No nie był, miał 65 lat, na obecne czasy to niewiele. Przyczyną śmierci był zdiagnozowany 11 lat temu rak gardła. Edytowane 2 Kwietnia przez Kris194
crush 3 575 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Aaa... Fakt. Kiedyś widziałem gdzieś o tym wzmiankę. Zapomniałam bo generalnie nie śledzę losów gwiazd. Nawet tych które lubię.
leven 548 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Dla Pipka :} https://www.cda.pl/video/173485660 Edytowane 5 Kwietnia przez leven
Rekomendowane odpowiedzi