Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CryptTM · Opublikowano
@wallec Ciekawa, ale nie powalająca. Może jakość wykonania to nadrobi. Niemniej, 200mm wentylatory to chyba trochę za dużo, jak na taką konstrukcję moim zdaniem. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Ta gra dostała GOTY też ze względu na to ,ze byla dopracowana. To jest skrajnie niesprawiedliwe. Wydając duże projekty cięzko jest je dopracować na premiere. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Oczywiście, że jest, tylko musisz znaleźć kino które go wyświetla -
Przez Oldman · Opublikowano
Twórcy nie mieli dobrego pomysłu na to jak zachecic graczy do resetu i wybrali moim zdaniem bardzo kiepski pomysł. To o czym ty piszesz to przeciez iluzoryczny postęp, skoro kazdy resetujący dostaje punkty (a takich graczy bedzie duzo zapewne) to jaki w tym sens? Jesli ktos nie zrozumiał to tłumacze na prostym hipotetycznym przykładzie: Twórca gry: na swieta dostaniecie prezent, to bedzie najmocniejszy karabin i dostaniecie go za darmo!!! Gracze: Huraaa W święta gracze: ale zaraz zaraz , dlaczego ja tak szybko ginę, nie tak to miało wyglądać. Pozatym to farmienie w kółko i robienie tego samego jest wg mnie zwyczajnie nudne. P.S. ja już od dłuższego czasu nie gram w te grę, miałem z nią troche zabawy poczułem znudzenie i jakos nie chce mi sie wracać (do Apexa przy którym spedziłem mnóstwo godzin jej daleko , pomijając oczywiste roznice w rozgrywce)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi