Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Nie róbcie syfu, poza tym nawet jak ktoś uważa że za drogo to swoimi błyskotliwymi komentarzami jeszcze promuje to ogłoszenie zamiast je odesłać w zapomnienie. -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Skonfrontowałem Twoją ekspercką wypowiedź z wypowiedzią eksperta z pierwszego filmu i jednak ten z filmu ma rację: zawieszenie wpływa na niestabilność Mustanga, choć to nie wyklucza pustki w głowie kierowników -
Przez Reddzik · Opublikowano
Jak kupujesz go w pełnej cenie to raczej nie, w promocji można by się skusić. OLED to OLED dopłata z 600-700zł zależnie od wersji, najtańszy Samsung QD OLED był po ok 1550zł ale tylko 2 lata gwarancji. Co do wypalania oczu, to chyba powinna pomóc kalibracja, ustawić go niżej niż jego maks? Sławny tandem droższy, to już koszt ponad 1000zł dopłaty. Ostatnio ktoś ten monitor AOC kupił za <800zł z outletu z 1 stuck pixelem. Ja go kupiłem w niższej cenie niż chodzi normalnie np na xkomie, mam go od środy i testuję, póki co jestem zadowolony, nie zdecydowałem się póki co dopłacić(przeszło 600zł+) do OLEDa ze względu na wypalanie, też dużo siedzę w statycznych ramkach, paski, obrazach, internety itd, do tego siedzę w jasnym pokoju mimo rolet, sam też włączam jakieś światło. Nawet w SDR jest sporo ładniejszy od ipsa. Trafił się model z 10 2025. Nie mogłem się już patrzeć na tego IPSa. To moja druga styczność z VA, kiedyś bardzo dawno temu miałem Benq 22' VA z 8ms, ten to smużył, pamiętam jak grałem to ciągnęła się wielka poświata za postacią, oddałem go kuzynowi. Jak najdłuższą metę z tym HDRem na 100%? To nie wiem ale jak piszę niby powinno pomóc np zjechać do 800nitów i nie dawać maks. Tak jak piszą, nie da się ustawić w monitorze jasności w HDR. -
Alonso już raz dostał silnik GP2 (F2), teraz może być nawet gorzej i wygląda na to, że on już wie o tym BTW: świetne podsumowanie -
Zemściło się Barcelona przegrała, to nie była Barcelona jaką znamy. Atletico Madryt rozniosło Katalończyków w pył. Robert Lewandowski wcześnie wszedł z ławki do gry, ale nie pomógł niestety
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi