Prezenty na święta
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/ps5_pro_sukces_cena-37461.html -
Przez MiroMK · Opublikowano
Dla "żony" gofrownica i puzzle...ja dla siebie podejrzewam wideo rejestrator w lusterku do auta. Tak poza tym przydał by się większy dysk do kompa ale to raczej nie te święta już. -
Przez Camis · Opublikowano
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/orban-krzyzuje-plany-ue-chodzi-o-sankcje-wobec-rosji/b8ste93,79cfc278 -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Logika formalna to część Logiki i Matematyki. Ten tekst dla maturzystów jest średnio przekonujący. Ale to nieistotne. Ja miałem zupełnie odrębny przedmiot - logikę. Pochwal się w końcu czym ty się zajmujesz Ja robię rzeczy dość skomplikowane - od prawa nowych technologii, Ai, cybersec, RODO, wdrożeń systemów informatycznych (umowy + spory) po Data Act, Nis2, DORA, DGA, DSA, DMA. Specjalistów w tych działkach (poza RODO) można liczyć na palcach rąk i stóp w Polsce. W niektórych z tych działek mam dużą rozpoznawalność i ciągle jestem zapraszany na prelekcje i eventy. A poza tym mam jeszcze taką dodatkową mini specjalizację (kancelaria mało tych tematów robi) - customowe (niestandardowe) umowy finansowania inwestycyjnego/obrotowego. Robię to tylko ja, ale np. dziś piszę dokumenty dotyczące finansowania na grubo ponad 100 polskich baniek. Budzą nie tylko emocje, ale też są mocno skomplikowane i wymagają nie tylko precyzyjnego języka w dokumentach, ale bardzo specyficznego języka w mowie. Osoby z zewnątrz nie mają pojęcia o czym rozmawiamy. Trochę jak z IT, gdy rzucają swoimi akronimami (np. EDR, IPS, SSO) albo pojęciami (np. zero trust). No to co robisz ty?
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi