Dimazz 695 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 17 godzin temu, ODIN85 napisał(a): właśnie czytałem. Tylu znanych aktorów. Ten film musi trwać minimum 4h żeby każdy mógł pokazać warsztat.
ODIN85 3 759 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia No ale to chyba i tak jest rozbite na dwie części.
Send1N 5 178 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Mogło by nawet być te 4H w całości bo i tak będę oglądał w pokoju a nie w kinie wolę długie filmy niż takie co trwają po 1:20 / 1:30...
miro 981 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 4 łakanda, jak oni wszyscy mają być w tym filmie, to raczej będzie serial... 2
Send1N 5 178 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia "Łakanda" moim zdaniem zdecydowanie najgorsza i najnudniejsza ekipa z filmów o super bohaterach 1
AndrzejTrg 2 973 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) jak ten mudżin z tą mudżinką idą, to pierwsze co miałem skojarzenie to z AC:Shadows Oglądnąłem 1 część Czrnej Pantery i wystarczy Edytowane 14 Stycznia przez AndrzejTrg
Send1N 5 178 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 1 to jeszcze była w miarę w porównaniu do łakandy w moim sercu... Edytowane 14 Stycznia przez Send1N 1
Imm 308 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Nie no, bez jaj, no przecież... poziom żenady 100/10. A już myślałem, że niczego głupszego od Red Sonja w najbliższych kilku latach nie wyprodukują. 1 1
miro 981 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Red Sonja to przynajmniej trailer miała lepszy a tu już odrzuca, mój 11latek powiedział że to jakiś "cringe " tymczasem na A. wjechał " dom dobry " trzeba obadać ten cud polskiej kinematografii
Vulc 2 288 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 11 godzin temu, Imm napisał(a): Nie no, bez jaj, no przecież... poziom żenady 100/10. Masz zasadniczo rację, ale czy ktoś realnie spodziewał się czegoś innego w przypadku ekranizacji He-Mana? To musiało tak się skończyć.
bourne2008 1 424 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Nie musiało. Z trailera wynika, że to będzie film na "poważnie" (z kiepskim CGI). A to trzeba było zrobić cringowo ale z jajem, puścić oczko do widza, nie silić się na jakiś patos. Lata 80-te to kopalnia pomysłów. A tak będzie "worst movie of the year" W dodatku Szkieletora gra ... Jared Leto. Kolejna klapa zaraz po Tronie. Edytowane 9 godzin temu przez bourne2008 2
Lypton 1 003 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Jared Leto, ze swoją inklinacja do overactingu, to świetny wybór na Szkieletora. Mem gra mema. Trailer wygląda całkiem spoko, przygodowe fantasy do niedzielnego kotleta, takie 6/10.
Vulc 2 288 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Godzinę temu, bourne2008 napisał(a): Nie musiało. Z trailera wynika, że to będzie film na "poważnie" (z kiepskim CGI). A to trzeba było zrobić cringowo ale z jajem, puścić oczko do widza, nie silić się na jakiś patos. Lata 80-te to kopalnia pomysłów. A tak będzie "worst movie of the year" W dodatku Szkieletora gra ... Jared Leto. Kolejna klapa zaraz po Tronie. Czy ja wiem, patos zawsze jest w takich produkcjach, nawet w tych lżejszych (jak Thor: Ragnarok), ale jest też trochę luźniejszego humoru. Dla mnie to i tak bez znaczenia, film niewiele mnie interesuje, więc może kiedyś, w streamingu, właśnie "do kotleta".
Necronom 459 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W dniu 22.01.2026 o 08:14, ODIN85 napisał(a): Eh Zero zaskoczenia. Już po trailerach było widać, że to nie będzie dobry film. Ja idę z powodu zamilowania do serii, ale nie oczekuję niczego od tego. 1
Send1N 5 178 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Szkoda bo ten z 2006 był dobry, apokalipsa (2012) już sporo słabsza, liczyłem że coś ruszy do przodu w tym temacie ale zapowiada się
AndrzejTrg 2 973 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 17 godzin temu, Stjepan napisał(a): To się udać nie może... i czemu oni Grety nie zatrudnili? Na charakteryzacji by zaoszczędzili 3
ghostdog 1 023 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ten He-Man ma za dużo cgi (i to jeszcze marnej jakości). Takie produkcje są strasznie sztuczne, podobnie jak niektóre szmiry marvelowskie. Nie mają duszy, tak jak klasyki z dawnych lat. Wolę obejrzeć kolejny raz Willow, Conana czy Legendę.
j4z 1 128 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Bandyci czasu, niekończąca się opowieść
Rekomendowane odpowiedzi