Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Imm napisał(a):

Nie no, bez jaj, no przecież... poziom żenady 100/10.

Masz zasadniczo rację, ale czy ktoś realnie spodziewał się czegoś innego w przypadku ekranizacji He-Mana? :E To musiało tak się skończyć. 

Opublikowano (edytowane)

Nie musiało. Z trailera wynika, że to będzie film na "poważnie" (z kiepskim CGI). A to trzeba było zrobić cringowo ale z jajem, puścić oczko do widza, nie silić się na jakiś patos. Lata 80-te to kopalnia pomysłów. A tak będzie "worst movie of the year" :lol2: W dodatku Szkieletora gra ... Jared Leto. Kolejna klapa zaraz po Tronie.:E

Edytowane przez bourne2008
  • Upvote 2
Opublikowano

Jared Leto, ze swoją inklinacja do overactingu, to świetny wybór na Szkieletora. Mem gra mema.

Trailer wygląda całkiem spoko, przygodowe fantasy do niedzielnego kotleta, takie 6/10.

Opublikowano
Godzinę temu, bourne2008 napisał(a):

Nie musiało. Z trailera wynika, że to będzie film na "poważnie" (z kiepskim CGI). A to trzeba było zrobić cringowo ale z jajem, puścić oczko do widza, nie silić się na jakiś patos. Lata 80-te to kopalnia pomysłów. A tak będzie "worst movie of the year" :lol2: W dodatku Szkieletora gra ... Jared Leto. Kolejna klapa zaraz po Tronie.:E

Czy ja wiem, patos zawsze jest w takich produkcjach, nawet w tych lżejszych (jak Thor: Ragnarok), ale jest też trochę luźniejszego humoru. Dla mnie to i tak bez znaczenia, film niewiele mnie interesuje, więc może kiedyś, w streamingu, właśnie "do kotleta". 

Opublikowano

Ten  He-Man ma za dużo cgi (i to jeszcze marnej jakości). Takie produkcje są strasznie sztuczne, podobnie jak niektóre szmiry marvelowskie. Nie mają duszy, tak jak klasyki z dawnych lat. Wolę obejrzeć kolejny raz Willow, Conana czy Legendę.