Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Badalamann napisał(a):

A marudy w necie jada po każdym filmie.

Bez urazy, ale te słowa są totalną bzdurą. Skoro mówicie, że ten Alien może być, wrzucam na listę. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)

No jak mają już reżysera, to mogą na poważnie wziąć się za castingi. Wszelkie poprzednie spekulacje, typu Aaron Taylor - Johnson, były jeszcze związane z poprzednimi producentami filmu. Amazon dopiero od marca tego roku przejął prawa do marki.

Edytowane przez Lypton
  • Thanks 1
Opublikowano

To będzie ktoś urodzony w latach '90 albo 2-3 lata przed. Denis zaraz wskakuje na plan kolejnej Diuny, więc zdjęcia do Bonda najpewniej ruszą w połowie 2026. Pomijając Rogera Moore'a, wszyscy 007 byli wybierani, kiedy mieli maks 40 lat

Opublikowano
9 godzin temu, Lypton napisał(a):

No jak mają już reżysera, to mogą na poważnie wziąć się za castingi. Wszelkie poprzednie spekulacje, typu Aaron Taylor - Johnson, były jeszcze związane z poprzednimi producentami filmu. Amazon dopiero od marca tego roku przejął prawa do marki.

Ja liczę, że to będzie Aaron. Szczególnie, że ostatnio został twarzą marki Omega (ambasadorem). On trochę jest jak Sean Connery, chodzi mi o luz. Pasuje do bawidamka. Craig był sztywny jak kołek.

omega-aaron-taylor-johnson02.jpg

Opublikowano

Variety dotarło do shortlisty Amazona na nowego Bonda. Są na niej 3 nazwiska - Jacob Elordi, Tom Holland i Harris Dickinson.

https://www.filmweb.pl/news/Jacob+Elordi%2C+Harris+Dickinson+i+Tom+Holland+faworytami+do+roli+Jamesa+Bonda-161792

Wymagania wiekowe są bardziej restrykcyjne, niż zakładałem - poniżej trzydziestki na karku. Z tego grona zdecydowanie Elordi, przystojny i wysoki (196 cm) skurczybyk. Holland to kurdupel, a Dickinson za bardzo chłopięcy.

Opublikowano

Holland to karakan, przecież on uwalił Uncharted. Mam nadzieję, że Villeneuve ma swój rozum. Gorzej jak mu narzucą jakiegoś wymoczka. Jak nie liczę, że nowym agentem będzie Cavill. Jest już twarzą Wiedźmina i Supermana. Aaron Taylor-Johnson to chyba najlepsza kandydatura na ten moment. No chyba, że wybiorą całkiem nową twarz. Jak chcą brać jakiegoś "lalusia" to wolę już czarnego JB007 np. Aaron Pierre

210218-AARON-PIERRE-S03-09220copy.jpg

• Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, Lypton napisał(a):

Variety dotarło do shortlisty Amazona na nowego Bonda. Są na niej 3 nazwiska - Jacob Elordi, Tom Holland i Harris Dickinson.

https://www.filmweb.pl/news/Jacob+Elordi%2C+Harris+Dickinson+i+Tom+Holland+faworytami+do+roli+Jamesa+Bonda-161792

Wymagania wiekowe są bardziej restrykcyjne, niż zakładałem - poniżej trzydziestki na karku. Z tego grona zdecydowanie Elordi, przystojny i wysoki (196 cm) skurczybyk. Holland to kurdupel, a Dickinson za bardzo chłopięcy.

Źaden mi nie pasuje:thumbdown:

• Upvote 1
Opublikowano

https://www.reddit.com/r/ChristopherNolan/comments/1lpodke/the_odyssey_teaser_trailer_full_verison/

w obsadzie Odyseji gra wiecznie naburmuszona zendaya w pakiecie w niziołkiem hollandem  i do tego dorzucili elliota page-a (to dawna ellen page po zmianie płci) wiec zalecam ostrożnosc przed pojsciem do kina 😅

ja raczej obejrze w domu, 3 ostatnie filmy Nolana były wg mnie srednie (Oppenheimer, TENET, Dunkierka)