Sylwester 2024/25 z Ithardware-wątek imprezowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Jak dla mnie te prowokacje są tak samo toksyczne jak zachowania wielu sebixów (a czasem bydła gorszego od zwierząt - vide sprawa Olka, choć tam najbardziej popisały się "dochtory") w mundurach. W pewnym sensie trafia kosa na kamień, tylko po co oglądać taki pato-streaming? -
Przez MJRegul · Opublikowano
@Dirian jak się K5 nie pojawi to najwyżej się ściągnie z USA / Kanady lekko bite i zrobi się na błysk K4 mi siedzi tylko jako hatchback. 1.4T-GDI miały lekko basowe wydechy to prawda, w 1.5T-GDI ooooczywiścieeee to zmienili i jest ciszej. -
Przez galakty · Opublikowano
Nowe świece NGK irydowe. -
Przez eNeSik · Opublikowano
@Phoenix. - hamuj troszeczke. Nie poleciales tylko dlatego, ze agresywna wypowiedz to nieznaczna czesc Twojego postu a reszta - przedstawia jakas wartosc merytoryczna No i biore pod uwage podgrzana atmosfere ale drugi raz to nie przejdzie. Przyhamuj Reszcie tez sugeruje ostudzic emocje -
Przez galakty · Opublikowano
6s do setki to aż nadto, większość tego i tak się nie wykorzystuje. Bardziej dźwięk robi różnicę i tu pełna zgoda. W ogóle jak się zdziwiłem gdy usłyszałem jak mój Ceed pierdzi z wydechu A to seria jest. Czasem nawet lekko strzeli.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi