Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem skąd w grach wzięliście temat Jaguara i jakiejś nowej kampanii reklamowej, ale ta marka mocno leciała na pysk od 5 lat czy nawet więcej.

Jak wiele marek samochodów które zostały zmarginalizowane i wchłonięte przez inne firmy motoryzacyjne. Oni zresztą też zostali sprzedani do Indii? blisko 20 lat temu.

A teraz właśnie znowu tracą i raczej czeka ich pełna marginalizacja.

• Upvote 1
Opublikowano

Ale jak to??? Kampania wycelowana w "szeroki rynek" nie dość, że nie odniosła skutku, to jeszcze pogorszyła sprawę?

Przecież DEI otwiera firmę na jak największą liczbę klientów?

Opublikowano
Godzinę temu, VRman napisał(a):

ja: nie odpisuj

gordon: post w 5 minut po moim poście

Bo twoja prawda jest najtwojsza, nie odpisujcie mi jak się nie zgadzacie %-)

34 minuty temu, crush napisał(a):

Cieszy mnie, że eunuch też coś dla siebie znalazł. 👍🏻

No proszę fapacz eunuch %-)

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Badalamann napisał(a):

Nie wiem skąd w grach wzięliście temat Jaguara i jakiejś nowej kampanii reklamowej, ale ta marka mocno leciała na pysk od 5 lat czy nawet więcej.

Jak wiele marek samochodów które zostały zmarginalizowane i wchłonięte przez inne firmy motoryzacyjne. Oni zresztą też zostali sprzedani do Indii? blisko 20 lat temu.

A teraz właśnie znowu tracą i raczej czeka ich pełna marginalizacja.

Przecież wrzucając pisałem dokładnie odpowiedź na Twoje pytanie "skąd". Napisałem mniej więcej "nie ma to związku z grami, ale to kwintesensja woke, tak samo aktywizm przesłonił inne priorytety, tak samo się skończył".

To, że Jaguar spadał nie znaczy, że ta reklama nie pogorszyła drastycznie odbioru marki.

Ja o Jaguarze nie słyszałem od dekad. Ale reklamę i nowe auto widziałem. Reklama to dno i śmiech na sali, ale i same auto widać jest.. no.. z koloru mocno.. ee.. feministyczne ;)

image.png.972c7daf7fc4b7fd6d97d435932fb3c0.png

image.png.754dc6ac4a8a44ea96ef18ff375809c8.png

Ktoś tam podejmuje decyzje o kształcie reklamy i kolorystyce oraz designie aut. No i niestety te auto wygląda jak postacie z Concord. Ludzie tego "raczej" nie kupią.

Ot, po prostu przykład na to, jak się kończy dawanie wysokich stanowisk niebieskowłosej Karen i Annie, która rok temu była Johnem.

Opublikowano
19 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Miałeś nie odpisywać!111!!!11!!!!!

:rotfl2:

on tylko czasem, w tym wątku prawie nigdy

a nie czekaj %-)

2 minuty temu, crush napisał(a):

To jednak też fapasz? 🤔

Podglądasz? :hmm:

ale to nie byłem ja, nie wiem kogo podglądałeś :hihot:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Bo twoja prawda jest najtwojsza, nie odpisujcie mi jak się nie zgadzacie %-)

To się we łbie Ci chyba nie mieści, ale ja to zrobiłem z dobrego serca, bo autentycznie źle się czułem widząc, jak się Gordon rozpisuje wielokrotnie, gdy ja jego wysrywów w tym wątku czytać nie zamierzam.

Ale przekręcanie kota ogonem to główna cecha przeciwników przeciwników woke, więc wcale mnie nie dziwi ten fikołek. Gordon jest "zamknięty jak kupa w klozecie" i po jego śmiesznej wypowiedzi czemu nie będzie oglądał żadnego Drwala i co tam  w jego filmikach wynalazł, stało się jasne to co było jasne i tak już prędzej. Że ten człowiek nigdy i po żadnym argumencie zdania nie zmieni. Szkoda więc czasu. A do tego może nie pamiętasz, ale Gordon sam pisał "jestem tu by trolować prawaków". No ale jasne. Nie chcę by odpisywał, bo się boję że przegram dyskusję, której nawet nie mam ochoty prowadzić. Tak tak. Jasne. :D

Edytowane przez VRman
Opublikowano
2 minuty temu, VRman napisał(a):

To się we łbie Ci chyba nie mieści, ale ja to zrobiłem z dobrego serca, bo autentycznie źle się czułem widząc, jak się Gordon rozpisuje wielokrotnie, gdy ja jego wysrywów w tym wątku czytać nie zamierzam.

Ale przekręcanie kota ogonem to główna cecha przeciwników przeciwników woke, więc wcale mnie nie dziwi ten fikołek. Gordon jest "zamknięty jak kupa w klozecie" i po jego śmiesznej wypowiedzi czemu nie będzie oglądał żadnego Drwala i co tam  w jego filmikach wynalazł, stało się jasne to co było jasne i tak już prędzej. Że ten człowiek nigdy i po żadnym argumencie zdania nie zmieni. Szkoda więc czasu. A do tego może nie pamiętasz, ale Gordon sam pisał "jestem tu by trolować prawaków". No ale jasne. Nie chcę by odpisywał, bo się boję że przegram dyskusję, której nawet nie mam ochoty prowadzić. Tak tak. Jasne. :D

Mogę zmienić zdanie, tylko musicie dawać argumenty, a nie filmiki od idiotów dla idiotów. Pisałem to wielokrotnie :) 

Opublikowano
4 minuty temu, VRman napisał(a):

ale i same auto widać jest.. no.. z koloru mocno.. ee.. feministyczne ;)

To teraz kolory aut są nawet WOKE ?

oni są WOKE

images?q=tbn:ANd9GcTP-Fd9BMDMqllssXhK_ds

kolejne zboki

pink-cadillac-weddings.jpg

zboki adoptowały bejbi

Pink-Cadillac-Wedding-2.jpg

jak pisałem wcześniej, ten temat to kwintesencja prawilnej głupoty :boink:

Opublikowano

Ale dziwne te reklamy i prezentacje nowych aut kiedyś wyglądały, bo przecież nie wkleiłbyś jakichś randomowych fotek robiąc kolejnego fikoła, prawda? Prawda?

Eh, Sylwuś. Szkoda czasu. 

Opublikowano
2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

I dla tego mnie z kimś pomyliłeś :hahaha:

następnym razem jak już lubisz podglądać to się przygotuj

Przecież nie ma na co.

EOT. Z eunuchami nie gadam. Bo jeszcze się czymś zarażę.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, VRman napisał(a):

Eh, Sylwuś. Szkoda czasu. 

mnie też będziesz/nie będziesz ignorował? %-)

randomowe fotki? :hahaha:

ty wstawiasz jedną która pasuje do prawionych bzdur

Jaguar  tak się reklamował:

67643cc6b1d5f0276b36e7f1?width=700

jaguar-unveils-electric-concept-car-days

ale prawilna ynteligencja, wybierze to co pasuje 8:E

a tu prosze, wersja dla pań i dla panów, tylko głodnemu chleb na mysli :cool:

7 minut temu, crush napisał(a):

No Ciebie, czyli jednak!

Dalej się mylisz, ale przynajmniej potwierdzasz podglądactwo :D

Edytowane przez SylwesterI.
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Rzecz w tym, że ludzie nie szydzili z kolorów.

32 minuty temu, VRman napisał(a):

Ja o Jaguarze nie słyszałem od dekad. Ale reklamę i nowe auto widziałem. Reklama to dno i śmiech na sali, ale i same auto widać jest.. no.. z koloru mocno.. ee.. feministyczne ;)

Sugerujesz, że kolega to nie człowiek ?