maras2574 928 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia 5 godzin temu, dannykay napisał(a): Jakoś jestem zniesmaczony tym sezonem. Głównie przez zagrywki McLarena wobec Piastriego. Zgadzam się z Tobą Ale najgorsze chyba przed nami.....coś mi się wydaje, że Oscar dostanie zadanie od grubego żeby sidowi przeszkadzał, żeby synuś tytuł zdobył
Gret 622 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia no zobaczymy co zrobi mercedes jak będą mieli najlepszy silnik czy pozwolą zespołowi klienckiemu fikać
huudyy 3 000 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Max dowiózł, mamy jeszcze 24h na złudzenia 1 1
Gret 622 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 1 minutę temu, huudyy napisał(a): Max dowiózł, mamy jeszcze 24h na złudzenia mam nadzieję że się coś "jutro odwali" niech wygra Max albo Piastrii, wygra WDC a nie wyścig jutro. 1
huudyy 3 000 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Niby człowiek wiedział, ale i tak się łudził 1
dannykay 695 Opublikowano 7 Grudnia Autor Opublikowano 7 Grudnia Spokojnie, jeszcze inspekcja bolida 2
Pentium D 1 272 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia (edytowane) Na początek napiszę, że wielki członek w dupę Gąsiorowskiemu. Wchodzisz sobie na YouTube, nawet przypadkiem i jesteś atakowany jebanym spoilerem a nawet gościa nie masz w subach. Ten debil nie potrafi nie zaspoilerować wydarzeń/wyników wyścigu w miniaturce filmu. Już kiedyś tego kretyna dałem na listę nielubianych kanałów za takie numery, ale po czasie znowu zacząłem oglądać. Teraz przegiął pałę i niech ginie. Co się tyczy wyścigu to trochę senność w połowie mnie łapała,ale wytrzymałem. Chłop to sobie wywalczył choć nie każdy go lubi to pogratulować trzeba. Cieszy fakt, że Stroll na koniec powalczył i wszedł do top 10 i gdyby było jedno kółko więcej to by wskoczył na 9. Fajny materiał od SKY trwajacy prawie 5 godzin. Zazwyczaj przewijam do wyścigu a tym razem obejrzałem więcej i fajnie zbudowało atmosferę przed wyścigiem. Edytowane 8 Grudnia przez Pentium D 1
dannykay 695 Opublikowano 8 Grudnia Autor Opublikowano 8 Grudnia Trochę przesadzasz z Gąsiorem, bo to takie wydarzenie, że wszystkie media okołosportowe o tym trąbią.
Pentium D 1 272 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia Raczej nie ma tu przesady. Takich rzeczy się nie spoileruje. Mógł to nazwać na kilka innych neutralnych sposobów i użyć zdjęcia z trzema kierowcami, ale trzeba trochę mózgu użyć.
dannykay 695 Opublikowano 8 Grudnia Autor Opublikowano 8 Grudnia Nie zgodzę się z Tobą. Trza było oglądać wyścig a nie gapić w jutuba. 1
Pentium D 1 272 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia (edytowane) Akurat wtedy spałem. Wstałem i unikałem tego wątku, wiadomości itd aby sobie nie zaspoilerować a tu jeb, gówniana miniaturka. Nie trzeba wchodzić na YouTube. Na końcu filmu są automatyczne propozycje. Edytowane 8 Grudnia przez Pentium D
dannykay 695 Opublikowano 9 Grudnia Autor Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) Jakby to było o 4-5 czy nawet 6 rano, to bym jeszcze zrozumiał, ale kurna wyścig był o 14... Imo do siebie miej pretensje. Edytowane 9 Grudnia przez dannykay 1
Pentium D 1 272 Opublikowano Czwartek o 09:54 Opublikowano Czwartek o 09:54 Widzę, że zbyt ciasny umysł aby pojąć, że niektórzy żyją w nocy a w dzień śpią.
dannykay 695 Opublikowano Czwartek o 09:57 Autor Opublikowano Czwartek o 09:57 Ale to Twój problem. Nikt się nie będzie dostosowywał do jednego, biednego pentiuma. 1
Pentium D 1 272 Opublikowano Czwartek o 23:38 Opublikowano Czwartek o 23:38 Odliczanie do nowego sezonu https://www.youtube.com/watch?v=jQKzn9akMUw
Gret 622 Opublikowano Piątek o 05:59 Opublikowano Piątek o 05:59 Ogólnie to wiecie ze ten kto wygra Abu dhabi to w przyszłym roku zostaje mistrzem? Także ten tego.
Arczevski 163 Opublikowano Piątek o 08:08 Opublikowano Piątek o 08:08 22 godziny temu, Pentium D napisał(a): Widzę, że zbyt ciasny umysł aby pojąć, że niektórzy żyją w nocy a w dzień śpią. Zainteresuj się więc może IndyCar, Nascarem, albo ogólnie jakimiś amerykańskimi sportami - będą akurat na żywo w porach dla otwartej głowy żyjącej w nocy, a śpiącej w dzień
dannykay 695 Opublikowano Piątek o 08:14 Autor Opublikowano Piątek o 08:14 2 godziny temu, Gret napisał(a): Ogólnie to wiecie ze ten kto wygra Abu dhabi to w przyszłym roku zostaje mistrzem? Także ten tego. Oby tak było. Życzę Maxowi, żeby przegonił Lewisa w ilości zdobytych mistrzostw, wygranych wyścigów itp mimo, że on sam nie ma na to parcia. 2
Rekomendowane odpowiedzi