No niestety, ja aż tyle czasu nie mam, ale i tak gra mnie mocno zassała. Zacząłem nawet wyciągać konsolę z doku i grać mobilnie.
Ogólnie warto przelecieć przez miasto za każdym razem jak jest info, że odnowiły się cotygodniowe aktywności. Jak jedna ze świątyń świeci się na żółty kolor, to jest możliwa audiencja u bóstwa. Dodatkowo aktywności w świątyniach nie zabierają energii, jeśli chociaż jedna z postaci ma złotą gwiazdkę w rogu przy jej portrecie. Do tego warto regularnie wzmacniać więź z Pale Raven, tam jest kilkanaście odpowiedzi na krzyż, łatwo je zapamiętać.
Na razie przy pc wleciał downgrade z 42 do 27 cali.
A tak swoją drogą, ten TV z 2018 odkupiła ode mnie znajoma, która nawet nie ma świadomości że to jakiś oled, traktuję go jak zwykły tv, Jakiś netfilx, telewizja po prostu działajaca w tle żeby coś tam grało. Telewizor działa po dziś dzień, katuje go mocno, ostotnio sprawdzałem czy nie ma jakiś wypaleń, coś nie tak z ekranem itp. I wiecie co? Zero śladów wypaleń itp, a ja obchodziłem się z nim jak z jajkiem. Widać nie potrzebnie, jedynie pod względem jasności mam wrażenie że cały ekran się trochę zdegradował.
Jaj chcecie to porobię jakieś foty tego LG z 2018
Ale na jakiej zasadzie to działa? Ten stalker? On tak znikąd może pojawić się z plecami?
Bo w takim Alienie to sobie chyba krążył po mapie, a nie pojawiał się z tzw.
Nie żebym się czepiał
Rekomendowane odpowiedzi