Stjepan 2 382 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Chyba mamy flop roku. Kolejny flop w tym roku raczej. Edytowane 11 Czerwca przez Stjepan 1
ODIN85 3 507 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 3 godziny temu, DITMD napisał(a): Tego typu filmiki jeszcze o niczym nie świadczą. Na premierę takich hitów jak Gta Rdr Cyber czy Watch dogs masa tego było
Jaycob 1 934 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Wiaodmo, ale śmieszy. To po prostu zlepek filmików pod kontent. Ja grałem w Cybera na premierze i takich bugów jak ludzie wrzucali, to w ogóle nie miałem. Przeszedłem grę na PC bez żadnych problemów.
ODIN85 3 507 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) https://ithardware.pl/aktualnosci/pogromca_gta_wielka_klapa_optymalizacja-42505.html Edytowane 13 Czerwca przez ODIN85
Kakarotto 732 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Nie interesowałem się w ogóle tą grą, ale coś tam mi wpadło w oko o niby jakieś "kampanii negatywnych komentarzy", sugerowanej przez deva. Jak zobaczyłem gameplay i optymalizację kartofla, to wyszło, że to normalna śpiewka przy każdej klapie kiepskiej gry: wszyscy winni, tylko nie twórcy krapiszcza. Może i by z tej gry coś było, ale w tym przypadku wątpliwe, że będzie lepiej.
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Podobno 500 mln poszło na produkcję tej gry: https://powerupgaming.co.uk/2025/06/15/500-million-allegedly-went-into-developing-mindseye/ 1
samsung70 210 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca aż mnie to wszystko zaciekawiło, aby to sprawdzić na własnej skórze
SmogSmok 279 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Edytowane 16 Czerwca przez SmogSmok 2
ODIN85 3 507 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 4 minuty temu, samsung70 napisał(a): aż mnie to wszystko zaciekawiło, aby to sprawdzić na własnej skórze Jest demo
Keller 729 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca W dniu 16.06.2025 o 17:55, ODIN85 napisał(a): Jest demo Gdzie? na PC?
Keller 729 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Tak Nie widzę gdzie, daj link.
Keller 729 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Zajrzyj na gola. Tam pisali że jest. LOL. Czyli nie ma.
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca I tak nie zjarzy Albo duzymi literami albo pismem obrazkowym.
Keller 729 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) W dniu 11.06.2025 o 15:12, Jaycob napisał(a): Wiaodmo, ale śmieszy. To po prostu zlepek filmików pod kontent. Ja grałem w Cybera na premierze i takich bugów jak ludzie wrzucali, to w ogóle nie miałem. Przeszedłem grę na PC bez żadnych problemów. Do dzisiaj te bugi w cyberpunku są. Samochód spawnuje się w powietrzu albo pół pod ziemią, ludzie przechodzą przez ściany czy meble, a jak nastawisz na nich celownik gdy są w wąskim przejściu to uciekną może 2 metry dalej i będą tylko kucać w 5 osób i krzyczeć. Taka to ich ucieczka. Edytowane 18 Czerwca przez Keller
STALKER 75 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Jak nie ma jak godzinę po premierze było na torkach.
Zas 290 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Szkoda, bo wygląda ładnie i miasto też fajnie odwzorowane. Podejrzewam, że i gameplay więcej ludzi mogłoby przełknąć, gdyby gra nie leżała tak bardzo technicznie i nie była po prostu co najwyżej przeciętna pod każdym względem - a pod wieloma po prostu popsuta...
Rekomendowane odpowiedzi