-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
O, i tu jest pies pogrzebany Jeżdżę Outlanderem który zimą potrafi żłopnąć 13L przy dużych mrozach i odcinkach 2-3km, na trasie 8, miasto dycha. Na resztę mogę odpowiedzieć tylko: pomidor -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
w mojej okolicy nie sprzedają już kompatybilnego oleju po frytkach niestety -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Kabor TL;DR: jak liczyć *odcinki*, to soapy i codzienniaki robią z „normalnych seriali” miazgę — prowadzi Unser Sandmännchen (~22,2k), potem General Hospital (~15,7k) i Days of Our Lives (~15k). Jak liczyć *wiek od premiery*, to nadal lecą m.in. Sandmännchen (1959) i Coronation Street (1960). Jak chcesz, mogę to zawęzić do „seriali, które normalny człowiek na ITH faktycznie kojarzy” (czyli bez soapów/anime) i zrobić ranking stricte pod Netflix/HBO/TV (typu *Simpsonowie, SVU, Family Guy, Grey’s, NCIS* itd.). PS: szczęśliwego nowego, niech Ci się odcinki same zliczają. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez bergercs · Opublikowano
Prosta sprawa - podobne spalanie, podobne osiągi - benzyna. Przynajmniej odpadają problemy z zamarzającym paliwem. -
Przez miro · Opublikowano
żadnych windowsowych albo instalujesz nowe na stare, z doświadczenia, mogą, nie muszą wyjść schody, np z oc cpu jeśli mamy ryzena, tak jest taka zakładka w adrenaline ( nie każdy ją ma ) szerzej opisane, dyskusja w wątku zbiorczym.. 1. pobierasz na dysk ddu 2. pobierasz na dysk najnowsze adrenaline 3. odpinasz net 4. wchodzisz w tryb awaryjny - uruchamiasz DDU i kasujesz wszsytko dotyczące GPU 5. uruchamiasz windows ( cały czas odpięty net ) , właśnie po to żeby windows nie zainstalował/pobrał swoich 6. instalujesz pobrane wczesniej ( pkt2 ) sterowniki - zapewne system się przeładuje - możesz podpiąć net, tyle
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi